Bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

denizoz315

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım kendini yeniden başlattığı için garantiye gönderdim geldi 1-2 gün sorunsuzdu fakat şimdi FC 25 giriyorum bir anda kendine reset atıyor. Bu neden kaynaklı olabilir? PSU işlemci yenisini vermişlerdi SATA SSD göndermemistim ondan kaynaklı olabilir mi? Çünkü FC 25 onun içinde.

@denizoz315 konu açabilirsiniz hocam güç kaynağı önerisi için. Sorunu tam olarak bulmak için dediğim gibi bilgisayarcıya götürüp farklı bir PSU ile deneyin.

Hocam bir soru daha soracaktim ben SATA SSD kendim taktım hani takarken PSU alakalı bir kablo çıkmış vb bir şey olmuş olabilir mi?

@denizoz315 olabilir, montajı tekrar kontrol edin.

Merhaba hocam bir şey sormak istiyorum benim bilgisayarım hala reset atıyor fakat şunları belirtmeyi unutmuşum bilgisayar reset atıyor klavye ışıkları gidiyor bir de no signal diyor ve de görüntü gelmiyor reset sonrası ve de bu sorun sadece oyunlarda oluyor bir de geçen reset atarken ekran bir anda yeşil oldu sonra da reset attı bunun sorunu ne olabilir?

@denizoz315 olabilir, montajı tekrar kontrol edin.

Merhaba hocam sanırım sorunu buldum ekran kartı cızırtı sesi bazen yeşil bazen no signal ekran 2-3 saniye boyunca sonra PC reset atıyor tüm OCCT testlerde bir şey çıkmıyor sizce nedir sıkıntı ben ekran kartı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…