Çözüldü Bilgisayar kilitlendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Arkadaşlar merhaba. Dün akşama kadar bilgisayarda hiçbir sorun yoktu dün akşam kasanın yerini değiştirirken ekran kartını çıkar tak yaptım dünden beri bilgisayar düzgün çalışmıyor mavi ekran hataları veriyor zar zor masaüstünü açtım ama takılı kaldım görev çubuğunda internet simgesi yok bilgisayarı güncelleyemiyorum ayarlardan hiçbir şeye giremiyorum bilgisayar kilitlendi bildiğiniz hiçbir şey açılmıyor şu anda formatlayıp sadece Windows'u tekrar kurmayı denedim oda olmuyor. Ne yapacağım?

Ekran kartını doğru bir şekilde taktığımızda emin misiniz? Belki tam oturmamıştır?
Bilgisayardaki tüm bileşenler sorunsuz çalışıyor. Bilgisayarda şuan bilmediğim bir sorun var, aygıt yöneticisine baktım hiçbir şeyde sorun gözükmüyor. Ama ağ filan yok(direkt hiçbir şekilde logosu bile yok), ayarlara giremiyorum. Bilgisayarı sıfırlamak istemiyorum ne yapmam lazım windowsu yeniden mi yüklemeliyim

Verdiği mavi ekranların minidump dosyasını paylaşırsanız yardım edebilecek bir üye çıkacaktır, ben bu kadar bilgili olduğumu düşünmüyorum bu konularda yanlış yönlendirme yapmak istemem.

Hocam mavi ekranlarda Windows'ta bir sorun olduğunu söylüyor, şu anda hiçbir şekilde Windows'u yeniden yükleyemiyorum, galiba format atacağım.

Verdiği mavi ekranların minidump dosyasını paylaşırsanız yardım edebilecek bir üye çıkacaktır, ben bu kadar bilgili olduğumu düşünmüyorum bu konularda yanlış yönlendirme yapmak istemem.

Çoğu sorunu çözdüm şu anda sadece bilgisayarda internet yok, bunu nasıl çözeceğim?

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı