Bilgisayar kilitleniyor, reset atmam gerekiyor

Hardwarecl

Hectopat
Yer
NİĞDE
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
allah razı olsun arkadaşlar çok yardımcısınız kaç gün oldu bu kadar zor mu bir inceleyip cevap vermek anlasak zaten sormayız araştırarakta bir sonuca ulaşamadım

@Murat5038 Önemli değil dostum teşekkür ederim cevabın içinde. Ben 7000 tl'ye x99 sistem topladım ama mavi ekranlarla uğraşıyorum. Hep beni bulur böyle sorunlar zaten, memtest86 ile ramleri usb boot edip ramleri test ettim ve kırmızı yazılar çıktı.

Durumu izah edip ramleri inventus'a gönderdim. Bugün beni aradılar "ramleri 12 saat farklı kombinasyonlarda test ettik bir sorun bulamadık" dediler, sizce böyle bir şey mümkün mü hocam? Sonuçta o ramler memtest86'da hata veriyor kafam karıştı iyice. Sonrasında e-mail ile mavi ekran hatalarını ve işlemci ile anakartı da göndermemi istediler ama bence sorun ramde :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb 3 sürücünüzü güncelleyin, Kaspersky kaldırın, MSİ araçlarını kaldırın, Ethernet güncelle, CPUZ kaldır, Intel\Extreme Tuning Utility kaldır, Malwarebyte taraması yap.

ramleri 12 saat farklı kombinasyonlarda test ettik bir sorun bulamadık dediler sizce böyle bir şey mümkün mü hocam? Sonuçta o ramler memtest86'da hata veriyor kafam karıştı iyice. Sonrasında e-mail ile mavi ekran hatalarını ve işlemci ile anakartı da göndermemi istediler ama bence sorun ram de :(
Anakart slot kaynaklı da olabilir. Memtest kırmızı çizgilerle beraber gönderse idin daha iyi olurdu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı