VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 16 11 Aralık 2020 #1 Yetersiz bilgi vermek Bilgisayar kendi kendine kilitleniyor.
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 16 12 Aralık 2020 #11 Bsd Kaymak dedi: Biraz daha ayrıntısına inebilirseniz yardımcı oluruz hocam. Nasıl kilitleniyor anlık mı yoksa kilitlenip geri mi geliyor PC'yi yeniden başlatmak mı gerekiyor falan bunların ayrıntısı çok önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam kilitleniyor 10 saniye falan mouse ışığı yanıyor ondan sonra kapanıyor. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Biraz daha ayrıntısına inebilirseniz yardımcı oluruz hocam. Nasıl kilitleniyor anlık mı yoksa kilitlenip geri mi geliyor PC'yi yeniden başlatmak mı gerekiyor falan bunların ayrıntısı çok önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam kilitleniyor 10 saniye falan mouse ışığı yanıyor ondan sonra kapanıyor.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 12 Aralık 2020 #12 VenomSnake dedi: Kilitleniyor deyip kapanıyor. Hocam sorun HDD de mi sizce? Bad sector testi yapayım mı? @misty rosetta hocam ayrıca format attıktan sonra 1TB diskin yaklaşık 250GB yok oldu. Genişletmek için tıkla... 250GB'a belki de isim vermemişsinizdir? Artı 0 Eksi
VenomSnake dedi: Kilitleniyor deyip kapanıyor. Hocam sorun HDD de mi sizce? Bad sector testi yapayım mı? @misty rosetta hocam ayrıca format attıktan sonra 1TB diskin yaklaşık 250GB yok oldu. Genişletmek için tıkla... 250GB'a belki de isim vermemişsinizdir?
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 16 12 Aralık 2020 #13 Vito S dedi: 250GB'a belki de isim vermemişsinizdir? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen duyuyordum kaybolduğunu falan benim de başıma geldi. Geri getirebiliyoruz o zaman? Artı 0 Eksi
Vito S dedi: 250GB'a belki de isim vermemişsinizdir? Genişletmek için tıkla... Hocam bazen duyuyordum kaybolduğunu falan benim de başıma geldi. Geri getirebiliyoruz o zaman?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #14 Vito S dedi: 250GB'a belki de isim vermemişsinizdir? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Disk yöneticisinden kontrol edip bölüm atayın 250GB tık diye yok olmaz. Artı 0 Eksi
Vito S dedi: 250GB'a belki de isim vermemişsinizdir? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Disk yöneticisinden kontrol edip bölüm atayın 250GB tık diye yok olmaz.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 12 Aralık 2020 #15 VenomSnake dedi: Hocam bazen duyuyordum kaybolduğunu falan benim de başıma geldi. Geri getirebiliyoruz o zaman? Genişletmek için tıkla... İsim vermediysen gelir ama diğer türlü bilemem. Artı 0 Eksi
VenomSnake dedi: Hocam bazen duyuyordum kaybolduğunu falan benim de başıma geldi. Geri getirebiliyoruz o zaman? Genişletmek için tıkla... İsim vermediysen gelir ama diğer türlü bilemem.
KS KS VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 16 12 Aralık 2020 #16 Bad sector yok arkadaşlar. Artı 0 Eksi
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.657 Çözümler 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #17 VenomSnake dedi: Kilitleniyor deyip kapanıyor. Hocam sorun HDD de mi sizce? Bad sector testi yapayım mı? @misty rosetta hocam ayrıca format attıktan sonra 1TB diskin yaklaşık 250GB yok oldu. Genişletmek için tıkla... İlginç. Artı 0 Eksi
VenomSnake dedi: Kilitleniyor deyip kapanıyor. Hocam sorun HDD de mi sizce? Bad sector testi yapayım mı? @misty rosetta hocam ayrıca format attıktan sonra 1TB diskin yaklaşık 250GB yok oldu. Genişletmek için tıkla... İlginç.