Herkese esenlikler dilerim, daha önce bilgisayarım CS:GO açtığım da bazen kapanıyor şeklinde konu açmıştım ve sorun PSU'da diye bir arkadaşın cevabını çözüm olarak seçmiştim. 1-2 gün sonra bilgisayarım da CS:GO açtıktan sonra bilgisayarın ekranı kitleniyor fakat bilgisayar kapanmıyordu (30 dk önce yaşadım aynı sorunu yine.) sorunun çözümü olarak ise bilgisayarı birkaç kere yeniden başlattıktan sonra CS:GO girebiliyorum ama bu da bilgisayara zararı olur mu kararsızım.
Gelelim stres testine, AIDA64 ile yaptığım stres teslerinin sonucun da:
İşlemci: 10 dakika beklettim bilgisayarda değişiklik, kapanma vs olmadı. Sıcaklığı en fazla 65 dereceye kadar çıktı.
RAM: 5 dakika beklettim bilgisayarda değişiklik olmadı kısa süre bekletme sebebim bilgisayarda kasma oluştu bu normal diye düşünüyorum çünkü 8 GB RAM'in neredeyse hepsini kullandı.
HDD: 10 dakika beklettim fakat bilgisayar da kapanma falan olmadı, sıcaklığı 50 dereceye kadar çıktı yani sorun oluşmadı.
ekran kartı: testi başlat dediğim andan itibaren bilgisayar kitlendi fakat bilgisayar kapanmadı. (FurMark ile yaptım)
not: bazen ara sıra monitörün ekranı da siyah olup sonra düzelmektedir.
Sizce sorun sadece ekran kartı mı yoksa PSU onun dışında priz vs de olabilir mi?