D Davut Yasir Cano Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra bir süre kullanıyorum yaklaşık 1 saat kadar. Ama sonra bilgisayar birden donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Ancak güç tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum. Sizce sorunu nedir ve nasıl çözülür ?
Arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra bir süre kullanıyorum yaklaşık 1 saat kadar. Ama sonra bilgisayar birden donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Ancak güç tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum. Sizce sorunu nedir ve nasıl çözülür ?
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #2 Sisteminiz nedir ? Bu bir saat boyunca herhangi bir ısınma sorunuyla karşılaşıyor musunuz ?
D Davut Yasir Cano Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #3 Halil1905 dedi: Sisteminiz nedir ? Bu bir saat boyunca herhangi bir ısınma sorunuyla karşılaşıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Windows 7 64 Bit. Bilgisayar ısınmıyor. O konuda herhangi bir sıkıntı yok. İşletim sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum.
Halil1905 dedi: Sisteminiz nedir ? Bu bir saat boyunca herhangi bir ısınma sorunuyla karşılaşıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Windows 7 64 Bit. Bilgisayar ısınmıyor. O konuda herhangi bir sıkıntı yok. İşletim sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum.