Bilgisayar klavyeyi tanımlayamıyor

Loyums

Femtopat
Daha fazla  
Klavyeyi kasaya taktıgımda PC klavyeyi tanımlayamıyor, yazı yazdırmıyor ama klavyenin RGB'si yanıyor. Baska portlara taktıgımda yine aynı sorunu yasıyorum. Belki driveri yuklesem calısır diye dusundum fakat driveri acmaya calıstıgımda boyle bir cihaz yok diyor yardımcı olur musunuz? Yazım içinde kusura bakmayınız sanal klavyeden yazıyorum.

Klavyenin marka, modeli nedir ?

Gamepower saber rgb. Klavye bozuk degil baska bir klavyeye taktıgımda calısıyor.

Gamepower saber rgb. Klavye bozuk degil baska bir klavyeye taktıgımda calısıyor.
Sağ tık yapıp sorun gidermeyi dener misiniz. Olmazsa yine sağ tık yapıp aygıtı kaldırın daha sonrasında USB'yi çıkar tak yaparak deneyin. Ne gibi bir sorun olabilir bilmiyorum fakat RGB gelmesi bilgisayar ile alakalı bir durum değil, klavyeye güç geldiği için o şekilde yanıyor. Ayrıca RGB'nin gelmesi klavyenin çalıştığı anlamına da gelmiyor çipte sorun olabilir.

Olmadı. Rgb gelmesi dedigim klavyenin çalıştıgını soylemek fakat benim bilg de klavyeyi hiçbir türlü algılamıyor. bu olay dun yasandı ve sebebini bilmiyom.

Olmadı. Rgb gelmesi dedigim klavyenin çalıştıgını soylemek fakat benim bilg de klavyeyi hiçbir türlü algılamıyor. bu olay dun yasandı ve sebebini bilmiyom.
Servisi arayın durumu belirtin sizi yönlendireceklerdir. En sağlıklısı bu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…