Bilgisayar kötü kullanan babadan nasıl uzaklaştırılır?

PC bile babadan değerli vay ülkemizin haline.

Dostum gerekli olan konuda hiçbir şey babamdan önemli değil ancak özel alanımın ki çalışmalarımı burada yapıyorum durduk yere kirlenmesi pek saçma

Benzer modellerini link olarak bırakabilir misin bende bakayım

Dostum yandaki monitör bu ancak bayağı eski sarı siteye 21ich monitör bakara daha uygun modeller bulabilirsin zira en kısa sürede bende değiştireceğim

Paran varsa babana ucuz cihaz alabilirsin en azından oda onunla izler maçlarını.

Bozulursa yenisini alırız felsefesi (almacak)

Hahahah. Tamam hocam dediklerim için özür dielrim bu arada birden sinirlenmişim. Birkaç kez daha uyarın hocam.

Mesela klavye bozuldu şakası yapın yemekler içine çok girmiş falan de kaldır o gün klavyeyi. Aynı klavyeyi göster bunu al falan de. Ertesi gün tamam zar zor hallettim düzelttim klavyeyi diye geri getir klavyeyi tak. Pahalı olduğunu görünce bir daha dikkat eder bence. Sitem falan et biraz bak bozdun işte yenisi çok pahalı falan diye.

Consept bilgisayar yapmayı planlıyordum uzun zaman önce bıraktım tam bu iş için uygun yardımın için sağ ol.

Hocam şey fark ettim PC'nin yanında akvaryum var onu oradan kaldır istersen PC e dökülmesin.

Hocam şey fark ettim PC'nin yanında akvaryum var onu oradan kaldır istersen PC e dökülmesin.

PC diğer tarafta dökülüceğini zannetmiyorum.

Reis topladığın sistemin tümü kaç lira yapıyor.

Kutu içerisindeki arkadaştan aldığım onboard bir sistem, en fazla 1K'ya çalışır hale getiririm.

Daha önceden Gamepower Bane kullanıyordum, yine aynı olayı yaşayınca dediğin taktiği uyguladım ve şu an Glorious Model D kullanıyorum ama durum aynı Bilgisayarı sen kullanıyorsu sen al dedi ve 700/300 hallettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…