B batub1 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 232 13 Nisan 2024 #1 1-1.5k arası bütçem var, bilgisayarda uzun vakit geçiren biriyim oyuncu koltuğu önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2024
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 Hocam piyasadan haberiniz var mı? O fiyata "oyuncu" koltuğu yok.
Androids Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 230 Çözümler 4 13 Nisan 2024 #3 O fiyata oyuncu koltuğunun yastığını bile alamazsınız.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.844 Makaleler 1 Çözümler 16 13 Nisan 2024 #4 batub1 dedi: 1-1.5k arası bütçem var, bilgisayarda uzun vakit geçiren biriyim oyuncu koltuğu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... O paralara yok maalesef. Bilinmeyen markalarda varsa bile aldığınıza pişman olursunuz. Bütçe dostu ofis sandalyelerine yönelebilirsiniz.
batub1 dedi: 1-1.5k arası bütçem var, bilgisayarda uzun vakit geçiren biriyim oyuncu koltuğu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... O paralara yok maalesef. Bilinmeyen markalarda varsa bile aldığınıza pişman olursunuz. Bütçe dostu ofis sandalyelerine yönelebilirsiniz.
B batub1 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 232 13 Nisan 2024 #5 batub1 dedi: 1-1.5k arası bütçem var, bilgisayarda uzun vakit geçiren biriyim oyuncu koltuğu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeltme: bilgisayar koltuğu olacak. yigidyum dedi: O paralara yok maalesef. Bilinmeyen markalarda varsa bile aldığınıza pişman olursunuz. Bütçe dostu ofis sandalyelerine yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen sorum yanlış olmuş, ofis koltuklarına bakıyorum da 700'den başlıyor çıkıyor öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2024
batub1 dedi: 1-1.5k arası bütçem var, bilgisayarda uzun vakit geçiren biriyim oyuncu koltuğu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeltme: bilgisayar koltuğu olacak. yigidyum dedi: O paralara yok maalesef. Bilinmeyen markalarda varsa bile aldığınıza pişman olursunuz. Bütçe dostu ofis sandalyelerine yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen sorum yanlış olmuş, ofis koltuklarına bakıyorum da 700'den başlıyor çıkıyor öyle.
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #6 batub1 dedi: düzeltme:bilgisayar koltuğu olucak Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum bunu, fena değil.
batub1 dedi: düzeltme:bilgisayar koltuğu olucak Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum bunu, fena değil.
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 485 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #7 O fiyata 4 Adet Krem Desenli Renkli Kumaş Nikelajlı Demir Mutfak Taburesi alabilirsiniz