K Kralın Kurtu Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar kaç aydır kullandığım bir oyun kolum var (Hadron HD302) fakat son zamanlarda kendi kendine tak çıkar oluyordu. Şu an ise hiç takılmıyor. Takıyorum ses de geliyor fakat ne kolu algılıyor ne de oyunlarda kullanılıyor. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar kaç aydır kullandığım bir oyun kolum var (Hadron HD302) fakat son zamanlarda kendi kendine tak çıkar oluyordu. Şu an ise hiç takılmıyor. Takıyorum ses de geliyor fakat ne kolu algılıyor ne de oyunlarda kullanılıyor. Ne yapmam gerek?
Cefes Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 526 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 3600 Msi B550M Pro Vdh Wifi Saphire RX580 8 Gb 256 Bit CORSAIR CORSAIR VENGEANCE RGB RS 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram Asus vg278qr Gamepower Ursa Logitech G915TKL Gamepower Medusa Titan 5 BTMI 2+1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2024 #2 Kablon eğer bükük kaldıysa veya sıcaktan erimiş olabilir.
K Kralın Kurtu Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #3 Cefes dedi: Kablon eğer bükük kaldıysa veya sıcaktan erimiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim?
Cefes dedi: Kablon eğer bükük kaldıysa veya sıcaktan erimiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim?
Cefes Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 526 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 3600 Msi B550M Pro Vdh Wifi Saphire RX580 8 Gb 256 Bit CORSAIR CORSAIR VENGEANCE RGB RS 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram Asus vg278qr Gamepower Ursa Logitech G915TKL Gamepower Medusa Titan 5 BTMI 2+1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2024 #4 Eğer büküldüyse kabloyu hareket ettirerek anlayabilirsin.
K Kralın Kurtu Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #5 Cefes dedi: Eğer büküldüyse kabloyu hareket ettirerek anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bükülmüş Cefes dedi: Eğer büküldüyse kabloyu hareket ettirerek anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bükülmüş ne yapmalıyım?
Cefes dedi: Eğer büküldüyse kabloyu hareket ettirerek anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bükülmüş Cefes dedi: Eğer büküldüyse kabloyu hareket ettirerek anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bükülmüş ne yapmalıyım?
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Şubat 2024 #6 Kralın Kurtu dedi: Bükülmüş. Bükülmüş ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mahalle arası bir bilgisayarcida kablosunu değiştirtebilirsin.
Kralın Kurtu dedi: Bükülmüş. Bükülmüş ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mahalle arası bir bilgisayarcida kablosunu değiştirtebilirsin.
K Kralın Kurtu Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #7 Teknoyms dedi: Mahalle arası bir bilgisayarcida kablosunu değiştirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fakat şöyle bir şey var, kardeşimin bilgisayarında kol takır takır çalışıyor. Sorun benim PC'de mi yoksa kolda mı? Kralın Kurtu dedi: Fakat şöyle bir şey var, kardeşimin bilgisayarında kol takır takır çalışıyor. Sorun benim PC'de mi yoksa kolda mı? Genişletmek için tıkla... Artık onunkindede çalışmıyor. Nasıl çözebilirim yardım edin lütfen
Teknoyms dedi: Mahalle arası bir bilgisayarcida kablosunu değiştirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fakat şöyle bir şey var, kardeşimin bilgisayarında kol takır takır çalışıyor. Sorun benim PC'de mi yoksa kolda mı? Kralın Kurtu dedi: Fakat şöyle bir şey var, kardeşimin bilgisayarında kol takır takır çalışıyor. Sorun benim PC'de mi yoksa kolda mı? Genişletmek için tıkla... Artık onunkindede çalışmıyor. Nasıl çözebilirim yardım edin lütfen