EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Bilgisayar kulaklık mikrofonunu algılamıyor. Telefonda çalışıyor ama bilgisayarda tanımıyor.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #2 Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Mikrofonu seçip tamam deyin.
Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Mikrofonu seçip tamam deyin.
EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Eki Görüntüle 1591708 Eki Görüntüle 1591709 Mikrofonu seçip tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Nereden girebilirim ana kartım Gigabyte. 12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Eki Görüntüle 1591708 Eki Görüntüle 1591709 Mikrofonu seçip tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama bu sefer kulaklıktan ses gelmiyor sadece mikrofon oluyor. Son düzenleme: 3 Aralık 2022
12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Eki Görüntüle 1591708 Eki Görüntüle 1591709 Mikrofonu seçip tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Nereden girebilirim ana kartım Gigabyte. 12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Eki Görüntüle 1591708 Eki Görüntüle 1591709 Mikrofonu seçip tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama bu sefer kulaklıktan ses gelmiyor sadece mikrofon oluyor.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 EgoWaixx dedi: Nereden girebilirim ana kartım Gigabyte. Yaptım ama bu sefer kulaklıktan ses gelmiyor sadece mikrofon oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını kulaklığı yap, kulaklığı seç. Belki girişleri karıştırmışsınız kurcala biraz.
EgoWaixx dedi: Nereden girebilirim ana kartım Gigabyte. Yaptım ama bu sefer kulaklıktan ses gelmiyor sadece mikrofon oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını kulaklığı yap, kulaklığı seç. Belki girişleri karıştırmışsınız kurcala biraz.
revlox Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Eki Görüntüle 1591708 Eki Görüntüle 1591709 Mikrofonu seçip tamam deyin. Genişletmek için tıkla... ses yöneticisne nereden gireceği arama yerine yazdığımda çıkmadı
12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine girin, mikrofonu taktığınız girişe sağ tıklayıp konektörü yeniden görevlendirin. Eki Görüntüle 1591708 Eki Görüntüle 1591709 Mikrofonu seçip tamam deyin. Genişletmek için tıkla... ses yöneticisne nereden gireceği arama yerine yazdığımda çıkmadı
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 revlox dedi: ses yöneticisne nereden gireceği arama yerine yazdığımda çıkmadı Genişletmek için tıkla... Masaüstünün sağ altında bulunan çentiğe tıkla ses yöneticisine sağ tıkla gir, hâlâ yoksa konu aç yardımcı olmaya çalışırım.
revlox dedi: ses yöneticisne nereden gireceği arama yerine yazdığımda çıkmadı Genişletmek için tıkla... Masaüstünün sağ altında bulunan çentiğe tıkla ses yöneticisine sağ tıkla gir, hâlâ yoksa konu aç yardımcı olmaya çalışırım.
revlox Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 12 taklalı Bmw E60 dedi: Masaüstünün sağ altında bulunan çentiğe tıkla ses yöneticisine sağ tıkla gir, hâlâ yoksa konu aç yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... 1 Saat önce açmıştım bir konu
12 taklalı Bmw E60 dedi: Masaüstünün sağ altında bulunan çentiğe tıkla ses yöneticisine sağ tıkla gir, hâlâ yoksa konu aç yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... 1 Saat önce açmıştım bir konu