8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #1 Anakart A620M H Merhaba masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Kasamda tek bir jack girişi var ve üzerinde kulaklık/mikrofon logosu var. Kulaklığımda da tek jack girişi var. Taktığımda kulaklığın mikrofonunu bilgisayar görmüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Kasamda tek bir jack girişi var ve üzerinde kulaklık/mikrofon logosu var. Kulaklığımda da tek jack girişi var. Taktığımda kulaklığın mikrofonunu bilgisayar görmüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Dönüştürücü Bu dönüştürücüyü alabilirsin veya tek girişi olan mikrofonlu kulaklık alabilirsin, maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Dönüştürücü Bu dönüştürücüyü alabilirsin veya tek girişi olan mikrofonlu kulaklık alabilirsin, maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum.
KS KS 8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #3 Straffin dedi: Dönüştürücü Bu dönüştürücüyü alabilirsin veya tek girişi olan mikrofonlu kulaklık alabilirsin, maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın zaten tek bir girişi var hocam. Artı 0 Eksi
Straffin dedi: Dönüştürücü Bu dönüştürücüyü alabilirsin veya tek girişi olan mikrofonlu kulaklık alabilirsin, maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın zaten tek bir girişi var hocam.
Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 807529 dedi: Kulaklığın zaten tek bir girişi var hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman son çare tek jack ile hem mikrofon hem kulaklık çalıştıracak bir ses kartı alman gerek. Artı 0 Eksi
807529 dedi: Kulaklığın zaten tek bir girişi var hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman son çare tek jack ile hem mikrofon hem kulaklık çalıştıracak bir ses kartı alman gerek.
KS KS 8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #5 Straffin dedi: O zaman son çare tek jack ile hem mikrofon hem kulaklık çalıştıracak bir ses kartı alman gerek. Genişletmek için tıkla... Jack to usb Şu tarz bir şey işimi görür mü? Artı 0 Eksi
Straffin dedi: O zaman son çare tek jack ile hem mikrofon hem kulaklık çalıştıracak bir ses kartı alman gerek. Genişletmek için tıkla... Jack to usb Şu tarz bir şey işimi görür mü?
Straffin Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #6 807529 dedi: Jack to usb Şu tarz bir şey işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle görür dostum. Çalışmazsa zaten iade seçeneği var sanırım bunun. Artı 0 Eksi
807529 dedi: Jack to usb Şu tarz bir şey işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle görür dostum. Çalışmazsa zaten iade seçeneği var sanırım bunun.