Bilgisayar Kulaklık Mikrofonunu Algılamıyor

F4tihh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar kulaklığı algılıyor. Sesler de normal bir şekilde geliyor ama mikrofonu algılamıyor. Cougar İmmersa Ti kullanıyorum. Farklı bir kulaklıkta da denedim, aynı sorun ile karşılaştım.

Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,başlangıça girin ve ses aygıt yöneticisini ( direk ses olarak da çıkabiliyor)aratıp açın,sonra mikrafon bölümüne gelip mikrafonunuzu bulup aktif edin..

Bir başka çözüm:

Aygıt yöneticisinden mikrofonunuzu bulup sağ tıklayın sorun gidericiyi çalıştırıp sorunları bulun.

Bu hatayı win7 işletim sistemi yüklü bilgisiyardimda çok görüyordum hata devam edersen yazarsan sevinirim,sabah araştırıp kesin çözüm bulabilirim.

İyi geceler.

Hocam, kulaklık muhtemelen tek jak girişli. Ayırıcı ile denediniz mi? Kutusundan aparat çıktı mı?

Hocam, kulaklık muhtemelen tek jak girişli. Ayırıcı ile denediniz mi? Kutusundan aparat çıktı mı?
Açıkcası 2 farklı kulaklık ile denediği için ayırıcı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Eskiden sıradan bir sabah bu hatayı alıyordum bunlari yaparak duzeltiyordum.Bilgilendirmeniz için kişisel olarak teşekkür ederim bilgilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…