E edibese Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 46 17 Aralık 2019 #21 Aslında sorun çözülmemişti. Ben de yeni bir kulak üstü kulaklık aldım ve o kulaklığı rahat algılıyor. Yani şuan bir problem yok.
Aslında sorun çözülmemişti. Ben de yeni bir kulak üstü kulaklık aldım ve o kulaklığı rahat algılıyor. Yani şuan bir problem yok.
P prognostic Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #22 Benim de laptopum görmüyor taktığım kulaklığın mikrofonunu ne yaptıysam olmadı lütfen yardımcı olur musunuz?
Benim de laptopum görmüyor taktığım kulaklığın mikrofonunu ne yaptıysam olmadı lütfen yardımcı olur musunuz?
E edibese Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 46 5 Aralık 2020 #23 prognostic dedi: Benim de laptopum görmüyor taktığım kulaklığın mikrofonunu ne yaptıysam olmadı lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef ben bu sorunu anca usb girişli mikrofon ile çözebildim.
prognostic dedi: Benim de laptopum görmüyor taktığım kulaklığın mikrofonunu ne yaptıysam olmadı lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef ben bu sorunu anca usb girişli mikrofon ile çözebildim.
P prognostic Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #24 edibese dedi: Maalesef ben bu sorunu anca usb girişli mikrofon ile çözebildim. Genişletmek için tıkla... Ben de şimdi kulaklık çoklayıcı diye bir şey sipariş ettim, onu deneyeceğim umarım düzelir.
edibese dedi: Maalesef ben bu sorunu anca usb girişli mikrofon ile çözebildim. Genişletmek için tıkla... Ben de şimdi kulaklık çoklayıcı diye bir şey sipariş ettim, onu deneyeceğim umarım düzelir.
YUSUF POYRAZ Picopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 6 23 Ocak 2021 #25 prognostic dedi: Ben de şimdi kulaklık çoklayıcı diye bir şey sipariş ettim, onu deneyeceğim umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi? Düzeldiyse ürünün linkini atabillir misiniz?
prognostic dedi: Ben de şimdi kulaklık çoklayıcı diye bir şey sipariş ettim, onu deneyeceğim umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi? Düzeldiyse ürünün linkini atabillir misiniz?
F flatripe Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #26 MayCrasH dedi: Mikrofon takılı dizüstü görüyor farklı bir kulaklık ile deneyin, kulaklık bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu yaşıyorum Casper Excalibur G870 kullanıyorum kulaklığım Havit Gamenote H2230D yardımcı olabilir misin? prognostic dedi: Ben de şimdi kulaklık çoklayıcı diye bir şey sipariş ettim, onu deneyeceğim umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Merhaba düzeldi mi düzeldiyse ekstra olarak ne uyguladınız? ben denediğimde bir sonuç alamadım.
MayCrasH dedi: Mikrofon takılı dizüstü görüyor farklı bir kulaklık ile deneyin, kulaklık bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu yaşıyorum Casper Excalibur G870 kullanıyorum kulaklığım Havit Gamenote H2230D yardımcı olabilir misin? prognostic dedi: Ben de şimdi kulaklık çoklayıcı diye bir şey sipariş ettim, onu deneyeceğim umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Merhaba düzeldi mi düzeldiyse ekstra olarak ne uyguladınız? ben denediğimde bir sonuç alamadım.
Yatoisss Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2025 #27 Bilgisayarım Nitro V15 aynı sorunu yaşıyorum kulaklık taktığımda kulaklık gözüküyor ama mikrofon gözükmüyor pcnin mikrofonu gözüküyor sadece @MayCrasH Dosya Ekleri 1752650210745.png 23,6 KB · Görüntüleme: 14 1752650227322.png 37,3 KB · Görüntüleme: 14
Bilgisayarım Nitro V15 aynı sorunu yaşıyorum kulaklık taktığımda kulaklık gözüküyor ama mikrofon gözükmüyor pcnin mikrofonu gözüküyor sadece @MayCrasH