LazVeGazlı Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 YouTube'da videolarda buradan değiştiriyorlar ama ben değiştiremiyorum, sebebi nedir acaba? Ve nasıl değiştiririm? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-05 195809.png 25,4 KB · Görüntüleme: 48
YouTube'da videolarda buradan değiştiriyorlar ama ben değiştiremiyorum, sebebi nedir acaba? Ve nasıl değiştiririm?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 100 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 LazVeGazlı dedi: YouTube'da videolarda buradan değiştiriyorlar ama ben değiştiremiyorum, sebebi nedir acaba? Ve nasıl değiştiririm? Genişletmek için tıkla... Ayarlar hakkında kısmından aşağıda bu bilgisayarı adlandır olması lazım. Denediniz mi?
LazVeGazlı dedi: YouTube'da videolarda buradan değiştiriyorlar ama ben değiştiremiyorum, sebebi nedir acaba? Ve nasıl değiştiririm? Genişletmek için tıkla... Ayarlar hakkında kısmından aşağıda bu bilgisayarı adlandır olması lazım. Denediniz mi?
LazVeGazlı Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 ahmttrn60 dedi: Ayarlar hakkında kısmından aşağıda bu bilgisayarı adlandır olması lazım. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Orada da Kemal yazıyor hocam ama hala user olarak gösteriyor.
ahmttrn60 dedi: Ayarlar hakkında kısmından aşağıda bu bilgisayarı adlandır olması lazım. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Orada da Kemal yazıyor hocam ama hala user olarak gösteriyor.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 5 Şubat 2023 #4 O isim ilk kurulumda yazılıyor ve değiştirmesi sıkıntı bir şey.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 100 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #5 LazVeGazlı dedi: Orada da Kemal yazıyor hocam ama hala user olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sizinki yerel hesap olduğu için Microsoft gidip ayarlama yapamıyorsunuz. Microsoft olsaydı yardımcı olabilirdim.
LazVeGazlı dedi: Orada da Kemal yazıyor hocam ama hala user olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sizinki yerel hesap olduğu için Microsoft gidip ayarlama yapamıyorsunuz. Microsoft olsaydı yardımcı olabilirdim.