Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 18 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar zabıt katibi olmanın şartlarında sertifika varmış. Bilgisayar lisesinden mezunum ayrıca gidip bir sertifika almama gerek var mı? Bilgisi olan yok mu Son düzenleme: 18 Nisan 2023
Arkadaşlar zabıt katibi olmanın şartlarında sertifika varmış. Bilgisayar lisesinden mezunum ayrıca gidip bir sertifika almama gerek var mı? Bilgisi olan yok mu
Çözüm Teru 19 Nisan 2023 Bilgisayaryorum dedi: Ben bilgisayar lisesi mezunuyum bu yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Daha önceki alım ilanını buldum. Umarım çözüm olmuştur: Sözleşmeli Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, İşaret Dili Tercümanı, Şoför, Aşçı ve Hizmetli Personel İstihdamı Sınav İlânı Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü pgm.adalet.gov.tr Yani evet, sertifika istemiyorlar gibi görünüyor.
Bilgisayaryorum dedi: Ben bilgisayar lisesi mezunuyum bu yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Daha önceki alım ilanını buldum. Umarım çözüm olmuştur: Sözleşmeli Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, İşaret Dili Tercümanı, Şoför, Aşçı ve Hizmetli Personel İstihdamı Sınav İlânı Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü pgm.adalet.gov.tr Yani evet, sertifika istemiyorlar gibi görünüyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Nisan 2023 #2 Halk eğitim merkezlerinden belge alabilirsin. Çok uzun süren bir kurs da değil. Artı 0 Eksi
KS KS Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 19 Nisan 2023 #3 Teru dedi: Halk eğitim merkezlerinden belge alabilirsin. Çok uzun süren bir kurs da değil. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar lisesi mezunuyum bu yeterli değil mi? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Halk eğitim merkezlerinden belge alabilirsin. Çok uzun süren bir kurs da değil. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar lisesi mezunuyum bu yeterli değil mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Nisan 2023 #4 Bilgisayaryorum dedi: Ben bilgisayar lisesi mezunuyum bu yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Daha önceki alım ilanını buldum. Umarım çözüm olmuştur: Sözleşmeli Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, İşaret Dili Tercümanı, Şoför, Aşçı ve Hizmetli Personel İstihdamı Sınav İlânı Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü pgm.adalet.gov.tr Yani evet, sertifika istemiyorlar gibi görünüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayaryorum dedi: Ben bilgisayar lisesi mezunuyum bu yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Daha önceki alım ilanını buldum. Umarım çözüm olmuştur: Sözleşmeli Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, İşaret Dili Tercümanı, Şoför, Aşçı ve Hizmetli Personel İstihdamı Sınav İlânı Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü pgm.adalet.gov.tr Yani evet, sertifika istemiyorlar gibi görünüyor.
KS KS Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 19 Nisan 2023 #5 Bilişim mezunu olduğuma göre benim de almama gerek yok, teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_20230419_023827_com.whatsapp.jpg 73,8 KB · Görüntüleme: 194 Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Nisan 2023 #6 @Bilgisayaryorum eğer yardımcı olduysam rapor > çözüm olarak raporlarsan sevinirim. İki kere raporladım fakat reddediyorlar. :/ Artı 0 Eksi
@Bilgisayaryorum eğer yardımcı olduysam rapor > çözüm olarak raporlarsan sevinirim. İki kere raporladım fakat reddediyorlar. :/