Eoztrkk Femtopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 İyi günler. Yeni Logitech G102 markalı bir mouse aldım. Gaming software uygulamasını açınca klavye makro bölümünü gördüm. Ayarlardan baktım. Fare klavye oalrak gözüküyor. Bu sebebten dolayı makro tuşlarını atayamıyorum. Dosya Ekleri 2021-03-31.png 536 KB · Görüntüleme: 121
İyi günler. Yeni Logitech G102 markalı bir mouse aldım. Gaming software uygulamasını açınca klavye makro bölümünü gördüm. Ayarlardan baktım. Fare klavye oalrak gözüküyor. Bu sebebten dolayı makro tuşlarını atayamıyorum.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Farklı USB portları deneyin. Artı 0 Eksi
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 31 Mart 2021 #3 Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Artı 0 Eksi
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 31 Mart 2021 #4 Bende de klavye olarak görüyor ama mouse çalışıyor yani sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
KS KS Eoztrkk Femtopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 SIOBHAN dedi: Bende de klavye olarak görüyor ama mouse çalışıyor yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bende de çalışıyor fakat oyun içinde makro atayamadığım için makro tuşlarını kullanamıyorum. LiZarD dedi: Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim dostum fakat yine olmadı. Soez dedi: Farklı USB portları deneyin. Genişletmek için tıkla... O da olmadı. Artı 0 Eksi
SIOBHAN dedi: Bende de klavye olarak görüyor ama mouse çalışıyor yani sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bende de çalışıyor fakat oyun içinde makro atayamadığım için makro tuşlarını kullanamıyorum. LiZarD dedi: Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim dostum fakat yine olmadı. Soez dedi: Farklı USB portları deneyin. Genişletmek için tıkla... O da olmadı.