Bilgisayar M.2 SSD'yi görmüyor

kptankorku

Kilopat
Arkadaşlar, SSD de sanırım sorun var çünkü SSD'yi başka PC'ye taktım yine okumadı. PC'ye başka SSD taktım okumadı.
BIOS'ta bile gözükmüyor, içinde önemli verilerim vardı nasıl kurtabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, SSD de sanırım sorun var çünkü SSD'yi başka PC'ye taktım yine okumadı. PC'ye başka SSD taktım okumadı.
BIOS'ta bile gözükmüyor, içinde önemli verilerim vardı nasıl kurtabilirim?
Arama yerine disk yazın "Sabit disk bölümleri oluştur" kısmına girin. Ayrılmamış şekilde M2 SSD gözüküyor mu?

Arama yerine disk yazın "Sabit disk bölümleri oluştur" kısmına girin. Ayrılmamış şekilde M2 SSD gözüküyor mu?
Hiçbir şekilde ne biosta ne de orada gözüküyor. Uzun süredir açılmıyordu PC. Açılınca bootable hatası verdi, sonra sanki SSD yokmuş gibi davranmaya başladı.

Pek kullanılan bir SSD değil. Bilinen bir SSD olsaydı zaten garip olurdu. son durum nedir? En son perşembe günü yazmışım.
Hocam çıkartıp laptop a taktım, o da okumadı. Alternatif çözümler arıyorum. En azından içindekini kurtarayım.

Hocam çıkartıp laptop a taktım, o da okumadı. Alternatif çözümler arıyorum. En azından içindekini kurtarayım.
İşin kötü yanı da SSD'lerin dezavantajı (veri kurtarma) işte burada kendini gösteriyor. Umarım bütün verileri kurtarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…