Doqixd07 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 336 Çözümler 3 7 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, sürekli oyun oynuyorum. Masamı cam tarafına mı koymalıyım, duvar tarafına mı? Ama cam tarafına koyunca güneş vuruyor gözüme, sizce alışabilir miyim? Yoksa şeklini değiştirmeli miyim?
Merhabalar, sürekli oyun oynuyorum. Masamı cam tarafına mı koymalıyım, duvar tarafına mı? Ama cam tarafına koyunca güneş vuruyor gözüme, sizce alışabilir miyim? Yoksa şeklini değiştirmeli miyim?
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Neresi soğuksa oraya koymalısın bence.
Berk_s13 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:R5 5500 GPU:R7 240 RAM:8X2 3200MHZ MB:A320 M-F SSD:JD240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2021 #3 Doqixd07 dedi: Merhabalar, sürekli oyun oynuyorum. Masamı cam tarafına mı koymalıyım, duvar tarafına mı? Ama cam tarafına koyunca güneş vuruyor gözüme, sizce alışabilir miyim? Yoksa şeklini değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen duvarın önüne koyuyorum camın önüne koyarsan hem kirli bir görüntü oluşabilir veya camı açamayabilirsin.
Doqixd07 dedi: Merhabalar, sürekli oyun oynuyorum. Masamı cam tarafına mı koymalıyım, duvar tarafına mı? Ama cam tarafına koyunca güneş vuruyor gözüme, sizce alışabilir miyim? Yoksa şeklini değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen duvarın önüne koyuyorum camın önüne koyarsan hem kirli bir görüntü oluşabilir veya camı açamayabilirsin.
K KVEFX Femtopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 Hocam duvar en iyisi.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 7 Ağustos 2021 #5 Doqixd07 dedi: Merhabalar, sürekli oyun oynuyorum. Masamı cam tarafına mı koymalıyım, duvar tarafına mı? Ama cam tarafına koyunca güneş vuruyor gözüme, sizce alışabilir miyim? Yoksa şeklini değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu senin zevkine kalmış bir şey. Dediğin gibi güneş rahatsız ediyorsa duvar tarafına koy.
Doqixd07 dedi: Merhabalar, sürekli oyun oynuyorum. Masamı cam tarafına mı koymalıyım, duvar tarafına mı? Ama cam tarafına koyunca güneş vuruyor gözüme, sizce alışabilir miyim? Yoksa şeklini değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu senin zevkine kalmış bir şey. Dediğin gibi güneş rahatsız ediyorsa duvar tarafına koy.
T TeknolojikOyuncu Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 486 7 Ağustos 2021 #6 Cam önü fazla toz olur. Yere koyarsanda fazla toz olur. Güneş direk vurursa bilgisayar parçaları ısınır.
Cam önü fazla toz olur. Yere koyarsanda fazla toz olur. Güneş direk vurursa bilgisayar parçaları ısınır.
Daylight Art Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #7 Güneş görmeyen bir yere koyun.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #8 Güneş ışınları bilgisayarın ekranına ısı verir.
Emre061626 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #9 Duvara koyun o zaman bence.