Bilgisayar masası önerisi

Tolga Doğan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar masası alacağım fakat karar veremedim. Önerisi olan var mı? Kullanıp memnun kaldığınız masa var mı şu masayı öneriyorum diyeceğiniz? 1000-3000 TL arası 140 veya 160x70 boyutlarında.

Örnek:

Son düzenleme:
Cremical alınmaz hocam sağlam göndermiyorlar masayı 2 tane masa aldım. İkiside sorunlu. İlk fırsatta değiştiricem masaları.

Masa öneremem ama bir kaç dikkat etmen gereken önerim olabilir.

Taşıdığı ağırlığa dikkat et alırken. Ne kadar sağlam o kadar iyi.
Altında kablo kanalı yada sepeti geniş olursa iyi oluyor.
Masanın altından üstüne kablo çıkarabileceğin kanal olursa daha derli toplu durur.

Cremical alınmaz hocam sağlam göndermiyorlar masayı 2 tane masa aldım. İkiside sorunlu. İlk fırsatta değiştiricem masaları.
Bende almayı düşünüyordum ama Malzemesi sunta ve ayakları sağlam durmuyor gibi.

Bende almayı düşünüyordum ama Malzemesi sunta ve ayakları sağlam durmuyor gibi.

Yok hocam özensiz yapıyolar. Bağlantı çivileri falan sürekli sıkıntılı tam oturmuyor yerine falan zaten geç gönderiyorlar. O yüzden değmez.

Yok hocam özensiz yapıyolar. Bağlantı çivileri falan sürekli sıkıntılı tam oturmuyor yerine falan zaten geç gönderiyorlar. O yüzden değmez.
Masa yaptırmaya kalksan en az 5000 TL diyorlar şuan da sordum. Nasıl bir masa alsam, bende bulamadım.

Masa yaptırmaya kalksan en az 5000 TL diyorlar şuan da sordum. Nasıl bir masa alsam, bende bulamadım.
Dostum ikea varsa yakında gidip demir ayakları olan bir masayı kendin görerek al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…