Bilgisayar masası önerisi

kertingos

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Yakın zamanda bilgisayar için yeni bir masa almayı düşünüyorum. Koçtaş'ta birkaç model beğendim ama sağlamlıkları nasıl vs. bir bilgim yok.
Geniş bir L masa almak istiyorum büyük bir alana ihtiyacım olacak, kullandığınız bildiğiniz ürün varsa paylaşırsanız sevinirim.

Kendi kriterlerinize göre özel olarak yaptırabilirsiniz. Ben kendi masamı bir ustaya yaptırdım. 1-2 yıl kadar önceydi. Normalde 1000TL olan masa 1500TL´ye geldi. Şu an da fiyatlar nasıl olur bilmiyorum ama isterseniz bir ustaya danışın. Uğraşmak istemezseniz, herhangi bir L masa zaten yeterli olur. Masaya vurmuyor iseniz. :)

Merhaba iyi günler. Yakın zamanda bilgisayar için yeni bir masa almayı düşünüyorum. Koçtaş'ta birkaç model beğendim ama sağlamlıkları nasıl vs. bir bilgim yok.
Geniş bir L masa almak istiyorum büyük bir alana ihtiyacım olacak, kullandığınız bildiğiniz ürün varsa paylaşırsanız sevinirim.
ikinci el ofis mobilyalarına bakabilirsin. Hem büyük hem ucuz oluyorlar.

Hocam arkadaşım bu masayı kullanıyor. Gayet güzel masa. Hatta o yukarı doğru kaldırılabilen yere klavye mouse koydu, orada kendiliğinden olan boşluktan da kablolarını sarkıttı. Ama 30x70 gibi bir alan. Dhaa çok alana sahip olmak istiyorsanız si o kısmı değil diğer tarafı kullanırsınız.

Hocam arkadaşım bu masayı kullanıyor. Gayet güzel masa. Hatta o yukarı doğru kaldırılabilen yere klavye mouse koydu, orada kendiliğinden olan boşluktan da kablolarını sarkıttı. Ama 30x70 gibi bir alan. Dhaa çok alana sahip olmak istiyorsanız si o kısmı değil diğer tarafı kullanırsınız.
masa gerçekten güzelmiş ama bir masaya 24k verecek kadar da durumum yok maalesef :D teşekkür ederim yinede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı