Oblivion Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 300 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #1 Yeni bir bilgisayar masası almak istiyorum. Sizce bu masa yeterince geniş olur mu ? Kasa ve yazıcıda masa üstünde olacak şekilde yeterince yer olmasını istiyorum. Daha iyi önerisi olan varsa bekliyorum MALM çalışma masası, venge, 140x65 cm
Yeni bir bilgisayar masası almak istiyorum. Sizce bu masa yeterince geniş olur mu ? Kasa ve yazıcıda masa üstünde olacak şekilde yeterince yer olmasını istiyorum. Daha iyi önerisi olan varsa bekliyorum MALM çalışma masası, venge, 140x65 cm
ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #2 Bu ürün çok güzel. Yerim olsa ben de almak istiyordum ama maalesef yok. Alınabilir bence fiyatı size uygunsa.
Bu ürün çok güzel. Yerim olsa ben de almak istiyordum ama maalesef yok. Alınabilir bence fiyatı size uygunsa.
Oblivion Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 300 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #3 ARDA TEK dedi: Bu ürün çok güzel. Yerim olsa ben de almak istiyordum ama maalesef yok. Alınabilir bence fiyatı size uygunsa. Genişletmek için tıkla... Fiyatıda bütçeme uygun zaten, teşekkür ederim görüşünüz için
ARDA TEK dedi: Bu ürün çok güzel. Yerim olsa ben de almak istiyordum ama maalesef yok. Alınabilir bence fiyatı size uygunsa. Genişletmek için tıkla... Fiyatıda bütçeme uygun zaten, teşekkür ederim görüşünüz için