Derinliği 60 Cm'den yüksek olan bir masa arıyorum Curved monitör kullanıyorum Samsung marka tabanından dolayı 60 cm derinlikteki bir masada çok önde kalıyor monitör bu da göz kuruluğu yapıyor.
Günlük 6-7 saat Dota 2 oynuyorum aktif olarak çalışma masası değil oyun odaklı bir masa istiyorum 1 model buldum ama fiyatı biraz fazla geldi ve hiçbir yerde incelemesi yok.
Şaka gibi standart bir masaya ergonomi adı altında 2 tane demir parçası ekleyip 1.500 liraya satıyorlar. Ben yerinde olsam demirci ustasına daha kullanışlısını daha ucuza yaptırırdım.
Şaka gibi standart bir masaya ergonomi adı altında 2 tane demir parçası ekleyip 1.500 liraya satıyorlar. Ben yerinde olsam demirci ustasına daha kullanışlısını daha ucuza yaptırırdım.
Valla dediğim gibi yerinde olsam elime hemen kağıt kalem alır çizmeye başlarım. Tahminimce 300-500 TL civarı demirci masrafı olur. Ek aksesuarları da 100-200 TL tutsa, maksimum 650-700 TL'ye tamamiyle kendi tasarladığım masayı kullanmış olurum.
Valla dediğim gibi yerinde olsam elime hemen kağıt kalem alır çizmeye başlarım. Tahminimce 300-500 TL civarı demirci masrafı olur. Ek aksesuarları da 100-200 TL tutsa, maksimum 650-700 TL'ye tamamiyle kendi tasarladığım masayı kullanmış olurum.
Pc Gaming Desk Manufacturers & Pc Gaming Desk Suppliers Directory - Find a Pc Gaming Desk Manufacturer and Supplier. Choose Quality Pc Gaming Desk Manufacturers, Suppliers, Exporters at Alibaba.com.Computer Desks
turkish.alibaba.com
Ali babada çok sayıda model var 50-76$ aralığına burdan mı alsam güzel modellerde mevcut fiyatlar da çok fazla değil