Bilgisayar masası önerisi

299884

Kilopat
Makaleler
1
Yaklaşık 1-3 ay sonra yeni bir masa alacağım, çünkü eski masam aşırı küçük gelmeye başladı.
Net bir bütçem yok ama 300 lira üstüne çıkamam. Masadan beklentilerim:
1) Sağlam olsun. Sonuçta üzerinde ağır bir PC duracak.
2) Zamanla aşınmasın.
3) Şık dursun.

Ha bir de L şekilde masalar oluyor, öyle masalar ilgi mi çekmiyor değil. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an bunu kullanıyorum, gayet memnunum fakat benim PC aşağıda duruyor masaya koyacaksanız bir şey diyemeyeceğim fakat, köşelerindeki boyalar çok az da olsa çıkmaya başlasa da fiyatına göre gayet başarılı.

Bu masayı görmüştüm, fakat sağlamlığı şüphe uyandırmıştı. Eğer sağlamsa kitaplık tarafının üstüne kasayı koymayı düşünüyorum, veya iki kenarın kesiştiği alana çapraz bir şekilde koyacağım. Aşınma aldıktan 2-3 gün sonra başlamıyorsa sıkıntı değil.

Masalar güzel, fakat pek göz zevkime uymadı. Gene de teşekkür ederim.

Çok ağır şeyler koymasam da (genelde kitaplarımı koyuyorum) sağlam bir şekilde duruyor. Özellikle masanın en sağlam yeri L şeklinin kesişme yeri. Kasanızı oraya koyabilirsiniz. Ben alalı yaklaşık 10 ay oldu bir sıkıntı yaşamadım, herhangi bir eğilme bükülme de olmadı ama kitaplık kısmının demir kısmını fazla oynatmamanızı öneririm çünkü en zayıf kısım orası.

Tek sıkıntı fotoğrafta gördüğünüz kenarlardaki boya aşınmaları.
Fakat şu kısım boş olduğundan şüphelerim var ama oraya ufak bir destekle sağlamlaştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…