Bilgisayar masası rafları nasıl sökülür?

Xerixennedy

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2022
Mesajlar
238
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek


Altında böyle bir şey var onun içine giriyor bıraktığımda.
Ve bu alttaki fotoğraftaki de hemen üstündeki raf bunun aynısından burada da var.





Aynısı üstünde de var o da üstteki interaktif giriyor. Nasıl çıkar bu?
 

Dosya Ekleri

  • IMG20220721002122.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlarında vida oluyor onları söktükten sonra kaldırırken tırnakları düz vida ile ittir ki açılsın ve çıksın. Diğer türlü içten geçmeli tırnak sistemi var bu tür dolaplarda bunun sebebi de asıldığın zaman üstüne yıkılmaması için bilgin olsun.
 
Şu kısmı her iki taraftan ve dışardan fotoğraf çekip atar mısın. Genelde vida yerini gizlemek için yuvarlak bir plastik yapıştırıyor marangozlar.
 
Hocam dediğiniz yerlere baktım dediğiniz gibi beyaz bir şeyle kapatıyorlar vidalari başka yerlerde var orada yok. Ve o çıkarmak istediğim yerlerin arkasından tahta vardı vida giriyordu oraya çıkarttım. Ne yapmam gerekli.
 
Muhtemelen en üstten başlayarak sökmen gerekecek. Bence zorlama, çağır bir usta halletsin.
 
Taşınmak için söküyorsan yere yatır, orada sök yoksa gerdirme tipi vidaların olduğu yerden parçalanır, bir daha da geri toparlayamazsın.

Orta - alt kalite endüstriyel suntadan yapılmış tam endüstriyel mobilya bu, minimum maliyet, optimum yapısal vektör hesaplanmıştır. "Kırılırsa kırılsın yenisini alırsın. Ucuz." çünkü.

İlk fotoğraftaki gördüğün siyah şeye kavela denir, yüzeyler arası stabiliteyi güçlendirmek içindir.

Kafana göre rafları sökersen yapısal bütünlük bozulmaya başlar, normalde orta/sert bir darbeye (yanlışlıkla dizinin çarpması veya bir şeyle vurman) dayanacak olan stabilite ortadan kalkar, birleşim yerlerinden kırılmalara çok müsait hale gelir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…