Bilgisayar masası resimdeki gibi nasıl temiz ve sade yapılabilir?

Groj

Picopat
Resimdeki gibi nasıl yapabilirim? Çok güzel gözüktü çok beğendim. En büyük sıkıntı kablo şu an masada.

Benzer masa ve benzer ürünler ile yapılabilir mesela. Burda ürünlerin birbirine uyumu da önemli tabii.

Resimdeki gibi nasıl yapabilirim? Çok güzel gözüktü çok beğendim. En büyük sıkıntı kablo şu an masada.

Eki Görüntüle 2593782
Çevre bilimlerini kablosuz seçip, monitör ve kasa kablolarını ise kelepçe ile bağlayarak aşağıya salarsanız zaten temiz bir görüntü oluşuyor. Fotoğrafta ki arkadaş monitörü yere yatırmış ama onun yerine monitörün alt kısmına bir süs eşya koyarak bloklayabilirsiniz.

Şahsen benim masamda; mouse, uzatma Type C kablosu ve kulaklık dışında kablo gözükmüyor pek.
Kasayı aşağı indirince masa baya temiz kalıyor.

Competitive setup deniyor böyle bu tarz sistemlere. Son birkaç ayda trend oldular. Ana amaçları dikkat dağıtmayan ve sade olan bir şekilde düzenlenmesi. Ama Bu setuplarla ilgili en büyük problem herhangi bir kişiliğinin olmaması.

Bu yüzden çoğu insan hem bir süre sonra sıkılıyor hem de herkesle aynı olduğunu farkedip yavaş yavaş kendi sevdiği şeyleri masaya vs. Ekleyerek farketmeden eski tarz custom setuplara dönüyor. O yüzden tavsiyem bu tarz bir setup yapacaksanız kendi sevdiğiniz şeyleri masa ortamına az da olsa ekleyin. Böylece hem güzel durur, hem siz tatmin olursunuz hem de uzun ömürlü olur. Bir süre sonra anlattığım değişim evresine geçmezsiniz.

Dediğim gibi, eğer bu tarz sistemler bulmak ve nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız İnternette “competitive setup” olarak aratın. tonlarca setup bulabilirsiniz ilham almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…