Bilgisayar masasının kablolaması masrafsız nasıl yapılır?

Lemrado

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir çözemediğim bir sorun bu. Çoğu ekipmanı kablosuza çevirdim ama yine de masanın arkasında aşağı doğru çok fazla kablo sallanıyor. Bu kabloları birleştirip çift taraflı bant ile duvara sabitlemeyi falan denedim ama işe yaramadı, düştü. Bilgisayara son aylarda çok fazla para harcadım, dün de monitör aldım. Bu yüzden artık bilgisayara para harcamayacağım. Maliyetsiz çözüm önerileriniz varsa dinlemek isterim. Aşağıya bir görsel bırakıyorum, videodan SS aldığım için çok belli olmuyor ama işaretlediğim yer kablo dolu. Onları olabildiğince birleştirip yukarı doğru sabitlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hırdavatçıdan siyah kelepçe al, 5 tane işini götür.

İlk önerim ışık açıkken fotoğraf atman, net gördüğüm noktada destek olmaya çalışırım.

Kablo Düzenleme Kutusu ve kablo yoğunluğuna göre Yarıklı Spiral Hortum veya Kablo Kanalı.
Masrafsız olarak evdeki eşyalardan benzer şeyler yapabilirsiniz.

Kablo Düzenleme Kutusu ve kablo yoğunluğuna göre Yarıklı Spiral Hortum veya Kablo Kanalı.
Masrafsız olarak evdeki eşyalardan benzer şeyler yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Mikrofon kolunun duruşu 2. monitörü görmenizi engellemiyor mu?
Görev çubuğunda ufak bir kısmı görmemi engelliyor ama o da sorun olmuyor zaten kullanırken önüme doğru çektiğim için problem yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…