erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 15 Ocak 2023 #1 Bütün parcalarini söktüm fakat düşündügüm kadarıyla bir mekanizma ile raf kenarlardan sabitlenmiş ve alttan vida ile kenardaki gizli mekanizma gevşiyor fakat sökülmüyor bunu nasıl sökebilirim?
Bütün parcalarini söktüm fakat düşündügüm kadarıyla bir mekanizma ile raf kenarlardan sabitlenmiş ve alttan vida ile kenardaki gizli mekanizma gevşiyor fakat sökülmüyor bunu nasıl sökebilirim?
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.585 Makaleler 3 Çözümler 66 15 Ocak 2023 #2 Üst rafın iskeletini komple masadan ayırıp sökebilirsiniz. Şu anda yeterli esneme payı yok sanırım.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 15 Ocak 2023 #3 Andar Han dedi: Üst rafın iskeletini komple masadan ayırıp sökebilirsiniz. Şu anda yeterli esneme payı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkür ederim cevabiniz icin.
Andar Han dedi: Üst rafın iskeletini komple masadan ayırıp sökebilirsiniz. Şu anda yeterli esneme payı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkür ederim cevabiniz icin.