O onur63 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Merhaba benim PC normal çalışırken birden ekran donuyor ve mavi ekran veriyor acaba? Kasanın önündeki kırmızı HDD ışığı yanıp sönerken mavi ekran verdiğinde ışık sönüyor. Nedeni nedir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Merhaba benim PC normal çalışırken birden ekran donuyor ve mavi ekran veriyor acaba? Kasanın önündeki kırmızı HDD ışığı yanıp sönerken mavi ekran verdiğinde ışık sönüyor. Nedeni nedir bilen var mı?
KS KS O onur63 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #11 TeamOFMind dedi: Sadece mavi ekranın fotoğrafını çek ve gönder. Minidump dosyası da paylaşabilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... dcden yazarsan daha cok yardımcı olursun ısmım onur3158 TeamOFMind dedi: Sadece mavi ekranın fotoğrafını çek ve gönder. Minidump dosyası da paylaşabilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... minidump dosyasını buldum ama içi bos neden Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Sadece mavi ekranın fotoğrafını çek ve gönder. Minidump dosyası da paylaşabilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... dcden yazarsan daha cok yardımcı olursun ısmım onur3158 TeamOFMind dedi: Sadece mavi ekranın fotoğrafını çek ve gönder. Minidump dosyası da paylaşabilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... minidump dosyasını buldum ama içi bos neden
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.628 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #12 onur63 dedi: dcden yazarsan daha cok yardımcı olursun ısmım onur3158 minidump dosyasını buldum ama içi bos neden Genişletmek için tıkla... Sadece mavi ekran verdiğinde fotoğrafını çek ve gönder. Discord'dan konuşmaya gerek yok. Artı 0 Eksi
onur63 dedi: dcden yazarsan daha cok yardımcı olursun ısmım onur3158 minidump dosyasını buldum ama içi bos neden Genişletmek için tıkla... Sadece mavi ekran verdiğinde fotoğrafını çek ve gönder. Discord'dan konuşmaya gerek yok.
KS KS O onur63 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #13 TeamOFMind dedi: Sadece mavi ekran verdiğinde fotoğrafını çek ve gönder. Discord'dan konuşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... şuan mavı ekran yok bazen oluyor Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Sadece mavi ekran verdiğinde fotoğrafını çek ve gönder. Discord'dan konuşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... şuan mavı ekran yok bazen oluyor
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.628 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #14 onur63 dedi: şuan mavı ekran yok bazen oluyor Genişletmek için tıkla... Olduğunda atarsın o zaman. Minidump dosyasını isteyen arkadaş yardımcı olabilir yine de. Artı 0 Eksi
onur63 dedi: şuan mavı ekran yok bazen oluyor Genişletmek için tıkla... Olduğunda atarsın o zaman. Minidump dosyasını isteyen arkadaş yardımcı olabilir yine de.
KS KS O onur63 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #15 TeamOFMind dedi: Olduğunda atarsın o zaman. Minidump dosyasını isteyen arkadaş yardımcı olabilir yine de. Genişletmek için tıkla... tmm tesekkurler Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Olduğunda atarsın o zaman. Minidump dosyasını isteyen arkadaş yardımcı olabilir yine de. Genişletmek için tıkla... tmm tesekkurler