M Mibup Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 RAM ddr2 1+1 Ekran kartı hd4650 Anakart asrock 775 dual vsta İşlemci e8400 Mavi ekran hatası alıyorum, minidump dosyamı nasıl paylaşabilirim? WinRAR'a atmaya çalıştığımda erişim engellendi diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023
Mavi ekran hatası alıyorum, minidump dosyamı nasıl paylaşabilirim? WinRAR'a atmaya çalıştığımda erişim engellendi diyor.
Y Yusuf barkı Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 215 Çözümler 1 16 Nisan 2023 #2 Mibup dedi: Mavi ekran hatası alıyorum, minidump dosyamı nasıl paylaşabilirim? WinRAR'a atmaya çalıştığımda erişim engellendi diyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tıklayın özellikler>güvenlik>düzenle>ekle Windows'u kullandığın kullanıcıyı ekle ve tüm izinleri ver kutuları işaretleyerek ondan sonra dosyayı yüklemene izin verecektir. Artı 0 Eksi
Mibup dedi: Mavi ekran hatası alıyorum, minidump dosyamı nasıl paylaşabilirim? WinRAR'a atmaya çalıştığımda erişim engellendi diyor. Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tıklayın özellikler>güvenlik>düzenle>ekle Windows'u kullandığın kullanıcıyı ekle ve tüm izinleri ver kutuları işaretleyerek ondan sonra dosyayı yüklemene izin verecektir.