Bilgisayarımı başlatmak istediğimde mavi ekran veriyor. Kendi kendine restart atıp automatic repaire atıyor. Advanced optionstan da hiçbir şey yapamıyorum. Ne güvenli mod açabiliyor ne de bilgisayarı formatlayabiliyorum. Kafayı yiyeceğim.
Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin.
Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin.
Hocam iyi/kötü bir USB bellek almalısnız. İnternet Kafe'ye gidip Windows yazdırın. SSD sorunlu demiyorum, olabilir diyorum. Siz kurtarma işlemlerini deneyin.
Hocam iyi/kötü bir USB bellek almalısnız. İnternet Kafe'ye gidip Windows yazdırın. SSD sorunlu demiyorum, olabilir diyorum. Siz kurtarma işlemlerini deneyin.
Hocam ben şimdi bilgisayara windows 11 kuruyordum şimdide windows 11i yüklemek için konumu seçin kısmında ssdyi ve hddyi görmüyor hiçbirine kuramıyorum