Arkadaşlar her zamanki yaptığım gibi PC'de video izleyip oyun falan oynuyordum, bir anda PC mavi ekran verdi. Sonra kurtarma seçeneklerinin olduğu yere gitti ve oradan yeniden başlata bastığımda masaüstüne gitmeden yine mavi ekran veriyor. Ne yapmalıyım? PC'de bozuk parça falan var mıdır? PC'yi daha alalı 6 ay falan oldu. Kasım'da Gaming Gen TR'den hazır sistem almıştım. Ne yapmalıyım? PC'ye format falan atayim mi?
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Hocam ben PC'ye format atsam düzelir mi sorun bir de şey diyeceğim benim PC'ye 2-3 hafta önce bir şeyler oldu oyun oynarken bir anda PC donuyor ve hiçbir şeye tıklanmıyor du bende PC'nin güç tuşuna basarak kapatmıştım ve PC'yi açtığımda hiçbir şeye tıklanmıyor du bende görev yöneticisine girerek düzelttim ama sonra yine oldu bende format attım PC'ye sonra sorun düzelmişti ama 4-5 gün önce bu sorun yine başladı sonra kendi kendine gitti sorun ve ben bu sorunu forum sitelerine yazdığımda SSD'in bozulmuş olabilir demişlerdi bu olay o sorunla alakalı mıdır? Bir de SSD bir şey var mıdır?
Hocam CMD'ye giriş yapabiliyorum kurtarma ekranında yine şifre istedi fakat bunda atla diye bir seçenek vardı hocam şimdi ben format atayim mi zaten Windows yüklü bir USB vardı