Bilgisayar mavi hesap seçme ekranından dolayı açılmıyor

MASCO

Femtopat
Daha fazla  
En son dün 1-2 saat oyun oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve ekranda güncelleme oluyor %30 gibi yazılar çıktı ve 5 saniye sonra kapandı. tekrar açmadan kapattım ve bugün açtığımda bu ekran geldi ve şifremi denememe rağmen yanlış şifre dedi. aklımdaki ve bildiğim tüm şifreleri girdim Hotmail hesabımın şifresini değiştirdim tekrar denedim ve yine yanlış dedi bu ekranı bir türlü gecemedim ve sorunun ne olduğunu bilmiyorum abartısız 10-15 defa tekrardan başlattım hep bu ekran geldi bir türlü geçemiyorum sorunun çözümünü bilen varsa yardım ederse çok sevinirim. eğer bir çözümü yoksa biri bilgilendirirse sevinirim format atıp temiz kurulum yapmayı denerim son çare olarak şimdiden teşekkürler.

IMG_9208.jpeg

Hocam ben format attığımda böyle bir sorun olmuştu. Bende de aynı şekilde şifre vardı ve o şifreyi ben koymamıştım hiçbir türlü masaüstüne gidemiyordum. Sorununu kendi kendime çözmüştüm sizde işe yararmı bilmiyorum. Bilgisayar açılırken BIOS ekranına gittim oradan administrator password yerine kendi şifremi koymuştum. Daha sonra o şifre ile giriş yapmıştım ve açılmıştı. Size işe yaramı bilmiyorum hocam.

Hocam ben format attığımda böyle bir sorun olmuştu. Bende de aynı şekilde şifre vardı ve o şifreyi ben koymamıştım hiçbir türlü masaüstüne gidemiyordum. Sorununu kendi kendime çözmüştüm sizde işe yararmı bilmiyorum. Bilgisayar açılırken BIOS ekranına gittim oradan administrator password yerine kendi şifremi koymuştum. Daha sonra o şifre ile giriş yapmıştım ve açılmıştı. Size işe yaramı bilmiyorum hocam.

Hocam deneyeceğim olursa dönüş yapacağım bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.

Hocam dediğiniz şekilde uyguladım ama bir değişiklik göstermedi hala yanlış şifre diyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı