Bilgisayar metrobüste nasıl kolay taşınır?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı ve monitörümü satıyorum. Adamla ortak noktada buluşma kararı aldık metrobüsle gideceğim lakin metrobüste vesaire kolay taşımam icin öneriniz var mı monitör 24 inç bunu bir poşete falan koysam yırtılır diye düşündüm. Kasayı elimle taşırım ama monitör sıkıntılı. Öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasayı bir kutuya koyup taşırsınız ancak monitörle beraber taşımanız zor. Bir arkadaş alsanız yanınıza 24 inç monitörüde streç film ile sarıp büyük bir poşete koyabilirsiniz kutusu varsa kutusunada konulabilir ama bir arkadaş şart

Peki takas yapacağız scooter alacağım metrobüste sorun olur mu?

Peki takas yapacağız scooter alacağım metrobüste sorun olur mu?

Yok olmaz bende şahsen scooter kullanıyorum uzak yerlere gideceğim zaman problem çıkmıyor.
Scooter katlanıyorsa hiçbir sıkıntı çıkmaz. Şöyle bir tavsiye vereyim İstanbul'da oturuyosunuz iş çıkış saatine denk getirmemeye çalışın. Bende cevizlibağda oturuyorum iş çıkış saati mümkün olmadıkça binmemeye çalışıyorum.

Edirnekapıdan beylikdüzüne geleyeceğim başka bir şey yok ne kadar sürer acaba? Scooter merdivenden indirirken bir sorun olur mu acaba?

Edirnekapıdan beylikdüzüne geleyeceğim başka bir şey yok ne kadar sürer acaba? Scooter merdivenden indirirken bir sorun olur mu acaba?

Yok bir sorun olmaz scooterı katlanabiliyorsa. Katlar elinizde taşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…