C caferim Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 205 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #11 Öncelikle bilgisayar veya konsolum yok. Aklımda bir şeyde yok fikir almak için yazdım. En iyisi PC ise bir öneriniz var mı?
Öncelikle bilgisayar veya konsolum yok. Aklımda bir şeyde yok fikir almak için yazdım. En iyisi PC ise bir öneriniz var mı?
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #12 PC'de konsol oyunlarını oynarsın, konsolda PC oyunlarını oynayamazsın. Bu bile yeterli bir sebep PC alman için.
PC'de konsol oyunlarını oynarsın, konsolda PC oyunlarını oynayamazsın. Bu bile yeterli bir sebep PC alman için.
C caferim Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 205 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #13 caferim dedi: Öncelikle bilgisayar veya konsolum yok. Aklımda bir şeyde yok fikir almak için yazdım. En iyisi PC ise bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Var mı?
caferim dedi: Öncelikle bilgisayar veya konsolum yok. Aklımda bir şeyde yok fikir almak için yazdım. En iyisi PC ise bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Var mı?