ErzurumluİsHere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #11 Akira.exe dedi: Bilgisayar tabii ki şu anki sisteminizle asetto grafik paketli trafik server girerseniz 10FPS alırsınız bir anlamı kalmaz. Genişletmek için tıkla... Direkt oyuna giremiyorum assetto hayal oldu ama assettoda bu aralar sarmıyor
Akira.exe dedi: Bilgisayar tabii ki şu anki sisteminizle asetto grafik paketli trafik server girerseniz 10FPS alırsınız bir anlamı kalmaz. Genişletmek için tıkla... Direkt oyuna giremiyorum assetto hayal oldu ama assettoda bu aralar sarmıyor
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.236 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Mart 2024 #12 726124 dedi: Oynadığın oyunlara göre minimum grafikte minimum 100 fps alacağın bir sistem toplayıp kalanıyla direksiyon seti alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 4060 alır ise 25 bin liradan geriye para kalmıyor. Kalan parayla logitech extreme 3d alıp warthunder veya dcs world oynamak daha ekonomik.
726124 dedi: Oynadığın oyunlara göre minimum grafikte minimum 100 fps alacağın bir sistem toplayıp kalanıyla direksiyon seti alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 4060 alır ise 25 bin liradan geriye para kalmıyor. Kalan parayla logitech extreme 3d alıp warthunder veya dcs world oynamak daha ekonomik.
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 6 Mart 2024 #13 Maxtoric dedi: 4060 alır ise 25 bin liradan geriye para kalmıyor. Kalan parayla logitech extreme 3d alıp warthunder veya dcs world oynamak daha ekonomik. Genişletmek için tıkla... Valla ben bilmem cepte parada olmadığı için uzun zamandır bilgisayar donanımlarını araştırmıyorum yani hiçbir fikrim yok fiyatlar hakkında.
Maxtoric dedi: 4060 alır ise 25 bin liradan geriye para kalmıyor. Kalan parayla logitech extreme 3d alıp warthunder veya dcs world oynamak daha ekonomik. Genişletmek için tıkla... Valla ben bilmem cepte parada olmadığı için uzun zamandır bilgisayar donanımlarını araştırmıyorum yani hiçbir fikrim yok fiyatlar hakkında.