Bilgisayar mı konsol mu?

atakannnn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar elimde bir bilgisayar var 16 GB RAM RX580 8 GB i7 9.nesil, 2 3 yıldır kullanıyorum ve işimi gayet görüyor fakat yeni nesil oyunları kaldırır mı bilmiyorum. Bu sıralarda konsollara sarmıs durumdayım. Sizce bu bilgisayarın yerine PS5 veya Xbox Series S-X mi alınır mı? Yoksa bilgisayar kalıp yanına PS4 mü almam daha mantıklı olur cevap verirseniz sevinirim.

Not: Yeni nesil oyunlara cok meraklı değilim sadece biraz konsollara sarmış durumdayım elimde bir adet oyun konsolu olsa iyi olur.

PS4, Series S falan alınmaz alacaksan PS5 Pro'yu bekle Series S depolama alanı çok az ayrıca ithalatçı garantili yarısı.

Depolama yükseltme içinde Seagate markası olmak zorunda.

PS4, Series S falan alınmaz alacaksan PS5 Pro'yu bekle Series S depolama alanı çok az ayrıca ithalatçı garantili yarısı.

Depolama cok önemli değil bilgisayarımın yanına PS4 Slim alsam nasıl bir karar olur GTA 5 Fornite Spider-Man oynasam yeter zaten bu 3 oyunu bilgisayarım cok rahatlıkla kaldırıyor.

Bilgisayarın yanına, oyun kumandası almaya ne dersin? Exclusive oyun oynamayacaksan konsolun hiç bir mantığı yok.

Elinde bilgisayar varmış zaten. İlle konsolum olsun diyorsan Series S bakabilirsin. Bana kalsa hiç alma para biriktirip PS5 Slim Türkiye'ye gelmesini(?) bekle.

Bilgisayarın yanına, oyun kumandası almaya ne dersin? Exclusive oyun oynamayacaksan konsolun hiçbir mantığı yok.

Katılıyorum bilgisayarı kötü değil. PS5 alınmayacaksa konsola gerek yok.

Bilgisayarın yanına, oyun kumandası almaya ne dersin? Exclusive oyun oynamayacaksan konsolun hiçbir mantığı yok.

Bir yandan da exclusive oyun da oynamak istiyorum dediğim gibi konsollara merak saldım birkaç aydır sizce bilgisayarımın yanina hangi konsolu almam daha mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…