PS4 fat kasa veya Slim alabilirsiniz Pro'lar biraz daha pahalı eğer bütçeniz varsa PS4 Pro alın cuh konusuna dikkat edin eğer düşük cuh olursa fan sesi vb gibi birçok olaylarla karşılaşırsınız.
Dediğim gibi oyun ucuzluğu konusunda Xbox önde eğer PS fanboyluğu var bende hiç Xbox almadım arkadaşlarımın evinde maç oynadım ama Xbox Game Pass daha mantıklı bu devirde oyunlar çok pahalı zaten oynayacağınız oyunlar belli.
PS4 fat kasa veya Slim alabilirsiniz Pro'lar biraz daha pahalı eğer bütçeniz varsa PS4 Pro alın cuh konusuna dikkat edin eğer düşük cuh olursa fan sesi vb gibi birçok olaylarla karşılaşırsınız.
Bana kalırsa sadece onlar için alacaksan mantıksız hocam. Ama alacağım dersen fiyatına bağlı. En fazla 3-4K verilir PS4 için. Series S fiyatına PS4 almak yerine Series S almak daha mantıklı olur.
Dediğim gibi oyun ucuzluğu konusunda Xbox önde eğer PS fanboyluğu var bende hiç Xbox almadım arkadaşlarımın evinde maç oynadım ama Xbox Game Pass daha mantıklı bu devirde oyunlar çok pahalı zaten oynayacağınız oyunlar belli.
Evet haklısınız kesinlikle ama cdli oyun almak benim için daha iyi bir seçim elimde olduğunu hissetmek hoşuma gider eğer çocukluk arkadaşım uygun bir fiyata salarsa PS4 Slim almayı düşünüyorum 4.5-5 arasına
Evet haklısınız kesinlikle ama cdli oyun almak benim için daha iyi bir seçim elimde olduğunu hissetmek hoşuma gider eğer çocukluk arkadaşım uygun bir fiyata salarsa PS4 Slim almayı düşünüyorum 4.5-5 arasına.
1200 serileri mat oluyor o parlak olanlar yanlış olmasın 1000 ve 1100 serilerinde oluyordu galiba Slim kasaların cuhlarını araştırıp en yeni cuh almaya çalışın tavsiyem sorun çıkarma ihtimali düşük oluyor en son cuhlar da.
Benim aldığım zamanlarda 2300 TL mi 3000 TL mi ne PS4 Pro satılıyordu PS3'ü 600 TL aldığımı biliyorum şu an PS3'ler 3000 4500 TL gibi komik fiyata satılıyor.