Bilgisayar mı PS3 mü?

Baki akdemir

Kilopat
Alacağım bilgisayar fotoğraflarda vardır. Sizce 1600TL'ye bir bilgisayar mı yoksa PS3 mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 yerine 1300 1400'e PS4 bulabilirsiniz. Onu alırsınız. Kardeşlik ile 2 oyun alırsın. Mis.

2.el PS4 . Yapacak birşey yok.
Oynamadığım çok oyun var.Hepsini oynamak istiyorum.PS4 de oyun fiyatları bir hayli yüksek.Online oynamak için de para vermek gerekiyor.

1600'lük bir PC sana işkenceden başka bir yarar sağlamaz. Onun yerine 2.el bir PS4 almak en mantıklısı.

1600'lük bir PC sana işkenceden başka bir yarar sağlamaz. Onun yerine 2.el bir PS4 almak en mantıklısı.
Ama oynamadığım bir çok oyun var.Batman serisi call of duty serisi far cry serisi VS. bunlarla oyalanmam bi 2 3 seneyi alır sonrada bilgisayarı yükseltirim diye düşündüm.

Ama oynamadığım bir çok oyun var.Batman serisi call of duty serisi far cry serisi VS. bunlarla oyalanmam bi 2 3 seneyi alır sonrada bilgisayarı yükseltirim diye düşündüm.
Aslında, o bilgisayar ile ne yapacağına bağlı. 1600'lük bir bilgisayarla PUBG, GTA 5 gibi yüksek sistem isteyen oyun oynamak bence intihardır.
Bunları diyorum çünkü benim 1600 TL'lik meret sıradan bir web oyunu oynarken bile kasıyordu (Ciddiyim.)

Pc alma nı öneririm Kesinlikle. İlerde sistemi yükselteceksen Ryzen 3 2200g li sistem toplamanı tavsiye ederim. İkinci el uygun fiyata bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…