Bilgisayar mı? Telefon mu?

Makaleler
49
Doktor bana kısıtlama getirmeye başladı. Sadece psikiyatri olsa iyi. 2 rehber hocası, 1 psikolog ve 1 psikiyatri var. Hepsinin birbirinden haberi var. Yazılım yok, ders yok, kısacası zihinsel aktivite yok. İşe gir çalış dedi hepsi. İşe girdim ve yarın maaşım yatıyor(bir hayırlı olsunuzu alırım. Çünkü alın terimle kazandığım ilk para).

Bana telefon hariç başka teknolojik alet kullanma diyorlar. Aslında kullan diyorlar ancak maksimum 3 saat. Gerisi benim için ciddi derece zararlıymış. En sevdiğim hobim ve ileride meslek olarak istediğim yazılım yasak ve bunun içinde şimdiden almak yok.

Telefon değiştirebilirsin diyorlar. Elimdeki telefon(GM8) yeterli ise onu da alma diyorlar. 32 GB alan var ve daha 15 GB boş yer var. Tüm bilgilerim Google Drive üzerinde kayıtlı. Telefonda gram fotoğraf yok. Beleş olan yer varken ve Google gibi köklü şirketin sunucularına güvenmemek biraz garip oluyor. 15 GB doldu mu? Bir daha Google hesabı aç

Bu sadece birkaç anım. Asıl soruya gelecek olursak ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu bilgisayarı alacağım veya General mobile GM20 Pro 128 GB alacağım.

Ama bilgisayar ve yazılım yasak. Telefon benim keyfime kalmış bir şey. Ona karışan yok.

Asıl soruya gelirsek psikolojik sıkıntımı giderecek dizi/film, gezmek, hayvan beslemek, kitap okumak gibi önerilerinizi istiyorum. Fikirleriniz benim için önemlidir.

İlk önce geçmiş olsun, yaşadığın problemler ile ilgili zaten uzman desteği alıyormuşsun. BU konuda bir şey önermek bize düşmez kanaatimce. Birikimini biraz daha artırmanı güzel bir telefon alması tavsiye ederim. Daha işlevsel olacaktır.

Hocam iPad 8. nesil de düşünebilirsiniz. İlla bilgisayar olacak ise Acer Swift 3 daha mantıklı.

Telefon olarak gm 20 Pro almayın. Bence tablet ya da laptop alın. Telefon isterseniz de Poco X3 de düşünülebilir.

Masaüstü alabilir misin? Ve son bütçe nedir?
Masaüstü de olabilir. 5000 TL'yi aşmaması lazım.
3 saat bilgisayar başında geçirebilirsiniz vaktinizi. Telefonda forum dışında yapacak bir şey yok.
Benim için olur.
Hocam bu fiyat 2 çekirdekli işlemcisi bulunan bir laptop için fazla. Masaüstü alacaksanız o bütçeye daha iyisini toplayabiliriz.
Yaparsanız sevinirim.
Rahatsızlığınız nedir ve yaş kaç?
Ruhsal ve Duygusal Bozukluk %40 yaş: 19
Hocam SSD'den dolayı kurtarmıyor. İpad falan almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…