Bilgisayar mı yoksa telefon mu?

Lendii

Centipat
Daha fazla  
Hocamlar selam, 2025 Ocak ayının 10'unda ya bilgisayar ya da telefon alacağım ve gerçekten ben bile ne istediğimi bilmiyorum. 11. sınıf öğrencisiyim ve önümüzdeki sene üniversite sınavına çalışmam gerekecek bu yüzden bilgisayara fazla zaman ayıramayacağım ancak çocukluğumdan beri güzel bir bilgisayar istiyorum. Haftada 3 4 defa kararımı değiştiriyorum, sizce ne yapmalıyım?

Bütçeniz ne kadar? Örneğin 30 bin TL bütçeniz varsa 20 bin TL'sine ortalama RTX 4060'lı sistem dizilebilir, kalanına da telefon alırsınız.

Bence tablet çalışmada sana çok faydalı olur. Zaten bilgisayarı pek kullanamayacaksın telefon desen ona da çok vakit ayırmaman gerek. İleride şimdiki alabileceğinden daha iyi bir bilgisayar alırsın.

Yaani idare eden bir telefonun varsa bilgisayar hiç telefonun yoksa telefon.

Masaüstü mü yoksa dizüstü bilgisayar mı alacaksınız?
Eğer telefonun sana yetiyorsa bence bilgisayar almak daha mantıklı.

40000TL.

Masaüstü hocam.

Toplam 40 bin TL iyi telefon iyi bir bilgisayar.

İkisini bir almaktansa sadece birine o bütçeyi ayırmak istiyorum ya.

Telefon alacaksan bence 20K civarında güzel bir telefon alabilirsin. Bütçe 40K diye hepsini telefona yatırmak gereksiz harcama olur. Ya ikiye bölüp ikisini birden alabilirsin ya da bütçenin hepsini illa ki kullanacaksan PC'ye yatırmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…