Supermeaan Decapat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 65 10 Haziran 2020 #1 Bilgisayar kulaklık yerine takıyorum, ses geliyor. Ama mikrofon çalışmıyor, mikrofon girişine takıyorum ses gidiyor ama duymuyorum bu seferde. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2020
Bilgisayar kulaklık yerine takıyorum, ses geliyor. Ama mikrofon çalışmıyor, mikrofon girişine takıyorum ses gidiyor ama duymuyorum bu seferde.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.570 Çözümler 83 10 Haziran 2020 #2 Kulaklık telefon kulaklığı ise ayırıcı almalısınız. Artı 0 Eksi
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 10 Haziran 2020 #3 Eğer tek uçlu jakınız varsa bunu gibi bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Dosya Ekleri 8e1fcbda3a45bba.jpeg 15,5 KB · Görüntüleme: 63 Artı 0 Eksi
KS KS Supermeaan Decapat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 65 10 Haziran 2020 #4 Shalashaskaa861 dedi: Eğer tek uçlu jakınız varsa bunu gibi bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet kulaklık telefon kulaklığı sadece yeşil yere sokuyorum. Normal kulaküstü kulaklıkta var ama oda tek girişi var. Artı 0 Eksi
Shalashaskaa861 dedi: Eğer tek uçlu jakınız varsa bunu gibi bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet kulaklık telefon kulaklığı sadece yeşil yere sokuyorum. Normal kulaküstü kulaklıkta var ama oda tek girişi var.
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 10 Haziran 2020 #5 Supermeaan dedi: Evet kulaklık telefon kulaklığı sadece yeşil yere sokuyorum. Normal kulaküstü kulaklıkta var ama oda tek girişi var. Genişletmek için tıkla... Yukarı da attığım gibi bir dönüştürücü almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Supermeaan dedi: Evet kulaklık telefon kulaklığı sadece yeşil yere sokuyorum. Normal kulaküstü kulaklıkta var ama oda tek girişi var. Genişletmek için tıkla... Yukarı da attığım gibi bir dönüştürücü almanız gerekiyor.
KS KS Supermeaan Decapat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 65 10 Haziran 2020 #6 Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu olurmu Artı 0 Eksi
Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu olurmu
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.570 Çözümler 83 10 Haziran 2020 #7 Supermeaan dedi: Evet kulaklık telefon kulaklığı sadece yeşil yere sokuyorum. Normal kulaküstü kulaklıkta var ama oda tek girişi var. Genişletmek için tıkla... Kulaklık ayırıcı almalısın. Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Supermeaan dedi: Evet kulaklık telefon kulaklığı sadece yeşil yere sokuyorum. Normal kulaküstü kulaklıkta var ama oda tek girişi var. Genişletmek için tıkla... Kulaklık ayırıcı almalısın. Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
KS KS Supermeaan Decapat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 65 10 Haziran 2020 #8 Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com pardon bu olurmu Artı 0 Eksi
Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com pardon bu olurmu
Shalashaskaa861 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 3 10 Haziran 2020 #9 Supermeaan dedi: Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin olur mu bir şey diyemem bazı kulaklıklar çalışmayabiliyor tecrübelerime göre ama almaktan zarar gelmez diğer kulaklığı denersin olmazsa. Artı 0 Eksi
Supermeaan dedi: Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Streak Aux Ses Kablosunu Kulaklık Ve Mikrofona Çeviren Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin olur mu bir şey diyemem bazı kulaklıklar çalışmayabiliyor tecrübelerime göre ama almaktan zarar gelmez diğer kulaklığı denersin olmazsa.
KS KS Supermeaan Decapat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 65 10 Haziran 2020 #10 Shalashaskaa861 dedi: Kesin olur mu bir şey diyemem bazı kulaklıklar çalışmayabiliyor tecrübelerime göre ama almaktan zarar gelmez diğer kulaklığı denersin olmazsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Artı 0 Eksi
Shalashaskaa861 dedi: Kesin olur mu bir şey diyemem bazı kulaklıklar çalışmayabiliyor tecrübelerime göre ama almaktan zarar gelmez diğer kulaklığı denersin olmazsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler