Supermeaan Decapat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 65 10 Haziran 2020 #1 Bilgisayar kulaklık yerine takıyorum, ses geliyor. Ama mikrofon çalışmıyor, mikrofon girişine takıyorum ses gidiyor ama duymuyorum bu seferde. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2020
Bilgisayar kulaklık yerine takıyorum, ses geliyor. Ama mikrofon çalışmıyor, mikrofon girişine takıyorum ses gidiyor ama duymuyorum bu seferde.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.570 Çözümler 83 10 Haziran 2020 #11 Furkan1461 dedi: Kulaklık ayırıcı almalısın. Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sanırım yazdıklarım ciddiye alınmıyor☹ Supermeaan dedi: Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com pardon bu olurmu Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Kulaklık ayırıcı almalısın. Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sanırım yazdıklarım ciddiye alınmıyor☹ Supermeaan dedi: Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ncp Powermaster 3.5mm Stereo Dişi/2x3.5mm Stereo Erkek 20cm Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com pardon bu olurmu Genişletmek için tıkla...