Bilgisayar mikrofonu algılamıyor

Makaleler
3
Daha fazla  
Bu mikrofonu kullanıyorum. Bilgisayar tamire gitmeden önce sorunsuz çalışıyordu anakart değişimi yapıldı farklı bir anakart takıldı idarelik olarak. Modeli ASUS A520-M mikrofonun ışıkları çalışıyor ancak bilgisayarda ne aygıt takma sesi ne de ismi gözüküyor.

1760472825141.png

Bu mikrofonu kullanıyorum. Bilgisayar tamire gitmeden önce sorunsuz çalışıyordu anakart değişimi yapıldı farklı bir anakart takıldı idarelik olarak. Modeli ASUS A520-M mikrofonun ışıkları çalışıyor ancak bilgisayarda ne aygıt takma sesi ne de ismi gözüküyor.

Eki Görüntüle 2588043
Idarelik anakartının sürücülerini ve mikrofonun sürücülerini kontrol ettin mi?

Kasanın önü değil de arkasındaki USB'leri dener misin?

Idarelik anakartının sürücülerini ve mikrofonun sürücülerini kontrol ettin mi?

Kasanın önü değil de arkasındaki USB'leri dener misin?

Arkadakileride denedim hepsinde ışıkları geliyor ancak algılamıyor sürücü konusunda chipseti kurdum sadece oda internetten gördüğüm kadarıyla fazla bir bilgim yok.

Mikrofonun sürücüsü olduğunu düşünmüyorum aldığımdan beri hiç kurmadım.

Arkadakileride denedim hepsinde ışıkları geliyor ancak algılamıyor sürücü konusunda chipseti kurdum sadece oda internetten gördüğüm kadarıyla fazla bir bilgim yok.

Mikrofonun sürücüsü olduğunu düşünmüyorum aldığımdan beri hiç kurmadım.
Anakartının ses sürücüsü olması gerek, bir kontrol et, eski versiyon olabilir - gerekirse DDU ile kur.

ASUS'un sitesinden uygun ses sürücüsünü indirdim ancak .exe dosyasını bulamadığım için çalıştıramadım bir türlü.
Windows tuşuna sağ tıkla, aygıt yöneticisine gidip ses kartına tıklayıp oradan yeni sürücü bul kısmıyla yükle INF ise.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı