M. SAİT Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 56 17 Mayıs 2020 #21 P1Gökhan dedi: Evet hala Discord'dan kendimi dinleyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Odaya girip arkadaşlarınla konuşmayı denedin mi?
P1Gökhan dedi: Evet hala Discord'dan kendimi dinleyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Odaya girip arkadaşlarınla konuşmayı denedin mi?
P P1Gökhan Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #22 M. SAİT dedi: Odaya girip arkadaşlarınla konuşmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim az önce sıkıntı yok şu anlık
M. SAİT dedi: Odaya girip arkadaşlarınla konuşmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim az önce sıkıntı yok şu anlık
M. SAİT Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 56 17 Mayıs 2020 #23 P1Gökhan dedi: Evet onu da denedim az önce sıkıntı yok şu anlık. Genişletmek için tıkla... Steam'den de deneyebilir misin ses de sıkıntı olacak mı?
P1Gökhan dedi: Evet onu da denedim az önce sıkıntı yok şu anlık. Genişletmek için tıkla... Steam'den de deneyebilir misin ses de sıkıntı olacak mı?
P P1Gökhan Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #24 M. SAİT dedi: Steam'den de deneyebilir misin ses de sıkıntı olacak mı? Genişletmek için tıkla... Steamde de bir sıkıntı yok şu anda saat 15.30 civarında çalışan mikrofon şimdi tekrar gitti Son düzenleme: 17 Mayıs 2020
M. SAİT dedi: Steam'den de deneyebilir misin ses de sıkıntı olacak mı? Genişletmek için tıkla... Steamde de bir sıkıntı yok şu anda saat 15.30 civarında çalışan mikrofon şimdi tekrar gitti