morde_1 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:35 #1 Mikrofonu algılıyor ama karşı tarafa sesim gitmiyor. Ne yapabilirim?
Çözüm M M Murat.byk2002 Pazar 21:46 morde_1 dedi: Evet orada da ses gelmiyor. Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Genişletmek için tıkla... Sorun mikrofonda
morde_1 dedi: Evet orada da ses gelmiyor. Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Genişletmek için tıkla... Sorun mikrofonda
Ryzenİsmail Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 520 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek Pazar 17:29 #2 Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp sonra tekrar açın veya bir ayar değiştiyseniz onunla alakalı onu geri alın. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp sonra tekrar açın veya bir ayar değiştiyseniz onunla alakalı onu geri alın.
KS KS morde_1 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:35 #3 Denedim olmadı. Ryzenİsmail dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp sonra tekrar açın veya bir ayar değiştiyseniz onunla alakalı onu geri alın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Denedim olmadı. Ryzenİsmail dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakıp sonra tekrar açın veya bir ayar değiştiyseniz onunla alakalı onu geri alın. Genişletmek için tıkla...
Ryzenİsmail Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 520 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek Pazar 17:37 #4 morde_1 dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyin.W10 a geçin.Belki düzelir. Artı 0 Eksi
morde_1 dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyin.W10 a geçin.Belki düzelir.
KS KS morde_1 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:39 #5 Ryzenİsmail dedi: Format atmayı deneyin. Windows 10'a geçin. Belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Daha yeni format attım 1 saat önceye kadar çalışıyordu tekrar atamam sizce kulaklıkta mı problem var yoksa cihazda mı? Ona göre mecburi format. Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail dedi: Format atmayı deneyin. Windows 10'a geçin. Belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Daha yeni format attım 1 saat önceye kadar çalışıyordu tekrar atamam sizce kulaklıkta mı problem var yoksa cihazda mı? Ona göre mecburi format.
Ryzenİsmail Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 520 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek Pazar 17:41 #6 Bence yazılımsal bir sorun var hangi programda mic çalışmıyor. Bende Valorant'ta ses gitmiyordu sesten giriş aygıtı olarak kulaklığı seçtim. Artı 0 Eksi
Bence yazılımsal bir sorun var hangi programda mic çalışmıyor. Bende Valorant'ta ses gitmiyordu sesten giriş aygıtı olarak kulaklığı seçtim.
M Murat.byk2002 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:44 #7 morde_1 dedi: Daha yeni format attım 1 saat önceye kadar çalışıyordu tekrar atamam sizce kulaklıkta mı problem var yoksa cihazda mı? Ona göre mecburi format. Genişletmek için tıkla... Yeni format attıysanız sorun driverlarda olabilir anakartın kendi sitesinde ses driverini ve kulaklığın driverını güncelleyin 2 driver da güncelledikten sonra sorunun düzelmesi gerekir. Artı 0 Eksi
morde_1 dedi: Daha yeni format attım 1 saat önceye kadar çalışıyordu tekrar atamam sizce kulaklıkta mı problem var yoksa cihazda mı? Ona göre mecburi format. Genişletmek için tıkla... Yeni format attıysanız sorun driverlarda olabilir anakartın kendi sitesinde ses driverini ve kulaklığın driverını güncelleyin 2 driver da güncelledikten sonra sorunun düzelmesi gerekir.
KS KS morde_1 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:44 #8 Ryzenİsmail dedi: Bence yazılımsal bir sorun var hangi programda Mic çalışmıyor. Bende Valorant'ta ses gitmiyordu sesten giriş aygıtı olarak kulaklığı seçtim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir uygulamada çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail dedi: Bence yazılımsal bir sorun var hangi programda Mic çalışmıyor. Bende Valorant'ta ses gitmiyordu sesten giriş aygıtı olarak kulaklığı seçtim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir uygulamada çalışmıyor.
Ryzenİsmail Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 520 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek Pazar 17:45 #9 morde_1 dedi: Hiçbir uygulamada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon başka bilgisayarda çalışıyor mu? Deneyin. Artı 0 Eksi
morde_1 dedi: Hiçbir uygulamada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon başka bilgisayarda çalışıyor mu? Deneyin.
M Murat.byk2002 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:45 #10 morde_1 dedi: Hiçbir uygulamada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un ses kaydedicisi ile ses kaydetmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
morde_1 dedi: Hiçbir uygulamada çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un ses kaydedicisi ile ses kaydetmeyi deneyin.