morde_1 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:35 #1 Mikrofonu algılıyor ama karşı tarafa sesim gitmiyor. Ne yapabilirim?
Çözüm M M Murat.byk2002 Pazar 21:46 morde_1 dedi: Evet orada da ses gelmiyor. Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Genişletmek için tıkla... Sorun mikrofonda
morde_1 dedi: Evet orada da ses gelmiyor. Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Genişletmek için tıkla... Sorun mikrofonda
KS KS morde_1 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:10 #11 Murat.byk2002 dedi: Windows'un ses kaydedicisi ile ses kaydetmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet orada da ses gelmiyor. Ryzenİsmail dedi: Mikrofon başka bilgisayarda çalışıyor mu? Deneyin. Genişletmek için tıkla... Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 22:05 Artı 0 Eksi
Murat.byk2002 dedi: Windows'un ses kaydedicisi ile ses kaydetmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet orada da ses gelmiyor. Ryzenİsmail dedi: Mikrofon başka bilgisayarda çalışıyor mu? Deneyin. Genişletmek için tıkla... Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda.
M Murat.byk2002 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:46 #12 morde_1 dedi: Evet orada da ses gelmiyor. Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Genişletmek için tıkla... Sorun mikrofonda Artı 0 Eksi Çözüm
morde_1 dedi: Evet orada da ses gelmiyor. Test yaptım sadece cızırtı sesi geliyor. Büyük ihtimalle. Sıkıntı mikrofonda. Genişletmek için tıkla... Sorun mikrofonda