Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #1 Normal bir masaüstü mikrofonum var. Kulak içi kulaklık kullanıyorum ama onun mikrofonu yok ben de bu mikrofonu taktım mikrofonu PC görmüyor.
Normal bir masaüstü mikrofonum var. Kulak içi kulaklık kullanıyorum ama onun mikrofonu yok ben de bu mikrofonu taktım mikrofonu PC görmüyor.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 3 Ekim 2020 #2 Mikrofonu başka bir bilgisayarda denediniz mi? Artı 0 Eksi
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #3 Farklı bir cihazda deneyin. Artı 0 Eksi
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 Realtek Yöneticisinde taktığınız aygıtları görebiliyor musunuz ? Artı 0 Eksi
KS KS Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #5 muzan dedi: Mikrofonu başka bir bilgisayarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Eric_Cartman dedi: Farklı bir cihazda dene. Genişletmek için tıkla... Denedim orada çalıştı. Hocam çözdüm, şimdi de mikrofona yaklaşmazsam ses gitmiyor. Mikrofon sesi %100. Artı 0 Eksi
muzan dedi: Mikrofonu başka bir bilgisayarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Eric_Cartman dedi: Farklı bir cihazda dene. Genişletmek için tıkla... Denedim orada çalıştı. Hocam çözdüm, şimdi de mikrofona yaklaşmazsam ses gitmiyor. Mikrofon sesi %100.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Ekim 2020 #6 Fatalframecirakawoon dedi: Denedim orada çalıştı. Hocam çözdüm, şimdi de mikrofona yaklaşmazsam ses gitmiyor. Mikrofon sesi %100. Genişletmek için tıkla... Pembe porta takacaksınız. Ses kartı kullanıyorsanız sürücülerini güncelleyin. Bunlar işe yaramazsa sadece mikrofonu takıp deneyin. Gene sonuç alamazsanız ses simgesine sağ tıklayıp ayarları kurcalayın. Artı 0 Eksi
Fatalframecirakawoon dedi: Denedim orada çalıştı. Hocam çözdüm, şimdi de mikrofona yaklaşmazsam ses gitmiyor. Mikrofon sesi %100. Genişletmek için tıkla... Pembe porta takacaksınız. Ses kartı kullanıyorsanız sürücülerini güncelleyin. Bunlar işe yaramazsa sadece mikrofonu takıp deneyin. Gene sonuç alamazsanız ses simgesine sağ tıklayıp ayarları kurcalayın.