Bilgisayar Mikrofonu Görüyor Ses Gitmiyor

Windows 11

Kilopat
Arkadaşlar iyi günler yaklaşık yarım saat önce bilgisayara reset attım bilgisayar açılınca bilgisayar sesimi almamaya başladı farklı mikrofonlar denedim faka hiçbirinde almıyor.(Dönüştürücü Kullanıyorum)

Jak.

Denedim maalesef yine algılamıyor.

Bilgisayarda hiçbir mikrofon çalışmıyor telefonda denedim telefonda sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Jak girişini yanlış takmış olabilirsin. Mikrofonlarda jak girişi kırmızı olur.

Windows ayarlarından gizlilik ayarlarına gelin mikrofonu bulun ve izin verilip verilmediğini kontrol edin benim de başıma gelmişti önceden. PC laptop ise mikrofonu açma kapama klavye kısa yollarını yoklayın.

Windows ayarlarından gizlilik ayarlarına gelin mikrofonu bulun ve izin verilip verilmediğini kontrol edin benim de başıma gelmişti önceden. PC laptop ise mikrofonu açma kapama klavye kısa yollarını yoklayın.
Malesef Mikrofonu bulamadım teşekkürler
Malesef olmadı kral.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…