Bilgisayar mobil veri interneti ile sitelere giriş yapmıyor

Cemalae

Femtopat
Daha fazla  
Telefonumdan mobil veriyi açıyorum ve bilgisayarımdan giriyorum ama YouTube hariç hiçbir şeye girmiyor. Ne Online oyunlara ya da Google'da sitelere internetimde var faturalı.

Telefonumdan mobil veriyi açıyorum ve bilgisayarımdan giriyorum ama YouTube hariç hiçbir şeye girmiyor. Ne Online oyunlara ya da Google'da sitelere internetimde var faturalı.

USB cihaziniz ile de bağlantı yapabilirsiniz, mobil veri interneti ile stabil bir şekilde Online oyun oynamanız pek olasi değil gibi ayrıca YouTube'da videolar vs açılıyor mu?

USB cihaziniz ile de bağlantı yapabilirsiniz, mobil veri interneti ile stabil bir şekilde Online oyun oynamanız pek olasi değil gibi ayrıca YouTube'da videolar vs açılıyor mu?
usb giriş yapmıyor evet videolar açılıyor telefonumdada çok akıcı şekilde çalışıyor normal internetimde de hiç bi sıkıntı yok ama mobil veri de bunu yapıyor

Mobil veri ile stabil şekilde online oyun oynayabilir hocam

@al_ph Hayır hocam sıkıntı orada giremiyorum yüklenmedigi için çoğu sitelerede sanki internet yokmuş gibi yapıyor ama var.

Ben kendi deneyimim açısından pek memnun kalmıyorum anlık takılmalar etkileyebiliyor ama tabii ki oynanabilir.

Konum, baz istasyonuna uzaklık operatör etklieyebilir. Ama genel olara sorun yaşanmaz 50 ms civarı oynanır ki sorun da bu değilmiş zaten, sorun yok

@al_ph Hayır hocam sıkıntı orada giremiyorum yüklenmedigi için çoğu sitelerede sanki internet yokmuş gibi yapıyor ama var.
Güvenli internet bilmemnesi acık olabilir mi?

Konum, baz istasyonuna uzaklık operatör etklieyebilir. Ama genel olara sorun yaşanmaz 50 ms civarı oynanır ki sorun da bu değilmiş zaten, sorun yok

benim ms 150 200 ms lere çıkıyor o yüzden mobil veri kullanmak istiyorum ama bu hata yı yapıyor

kapattım

Aynı sorundan müzdaribim.Acaba bir çözüm buldunuz mu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…